• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najlepszy głos rockowy/hard rockowy

Bez wątpienia Axl Rose 8) Big Grin
Odpowiedz

warsadal napisał(a):To już kwestia gustu, a o gustach, jak wiadomo, się nie dyskutuje Smile Ja np. znieść nie mogę takiego skrzeczenia, które tak wiele osób zachwyca.
Uważam tak samo, z całym szacunkiem dla Black Sabbath, ale Ozzyego nie znosze...
bring it on
Odpowiedz

Moim zdanie Ozzy jest swietnym wokalistą i do jego wokalu nie ma sie jak doczepic. Ale wiadomo każdy ma swoje zdanie i trzeba je uszanować Big Grin
Do tego grona dodał bym jeszcze Liv Kristine, ta dziewczyna jest obdarzona przepieknym głosem Big Grin a w Nyphetamine wraz z Danim to było poprostu miodzio. Big Grin
Kamael: edytuj posty.
Odpowiedz

Boże, zapomniałbym o Burke Shelley'u! Wspaniały głos, doprawdy! A i tak najlepszy byłby Jakub Wędrowycz Big Grin
Haha, wiecie kto to jest? To jest najlepszy wokal na swiecie Big Grin
Odpowiedz

moi faeworyci to
Antony Kiedis
Freddie Mercury
Jacoby Shaddix
Odpowiedz

Zdecydowanie Jacoby Shaddix !!! 8)
Odpowiedz

Adia napisał(a):Zdecydowanie Jacoby Shaddix !!! 8)

nie........ PR jest fajne, ale wokal jest sredni, poprostu ;P
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Jak mozesz tak mowic ? xD Laughing
Kurt Cobain Rolleyes
Odpowiedz

Adia napisał(a):Jak mozesz tak mowic ? xD Laughing
Kurt Cobain Rolleyes

Ty sobie zartujesz prawda...? Rolleyes Rolleyes

Edit : wokal Jacoby Shaddix`a jest nudny i wtorny ( nie lubie PR) Mad

Kurt Cobain byl bardzo slabym wokalista Angry
Odpowiedz

Hehehe Big Grin A jak xP
Odpowiedz

Fajny jest Jacoby Big Grin Tongue Ale przed tem miał fajniejszy głos TongueTongue
Odpowiedz

Nom Big Grin Aaa ja dzis wyczytalam w gazecie ze Jonathan Davis to "Rock-men" no to wybieram Davisa, Jacoby'ego i Kurta xD hehehe
Odpowiedz

goofi napisał(a):Kurt Cobain byl bardzo slabym wokalista Angry

eee?? z dupy sie urwales? co ty chciales zeby spiewal jak Pavarotti

Question
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

statekx napisał(a):
goofi napisał(a):Kurt Cobain byl bardzo slabym wokalista Angry

eee?? z dupy sie urwales? co ty chciales zeby spiewal jak Pavarotti

Question

nie chodzi tu o to zeby spiewal jak `Pavarotti`..

Kurt byl slabym wokalista, porownaj sobie jego wokal z wokalem Veddera albo Staleya i poczuj roznice ...

ps. nie jestem facetem Surprised
Odpowiedz

goofi napisał(a):Kurt byl slabym wokalista, porownaj sobie jego wokal z wokalem Veddera albo Staleya i poczuj roznice ...

Ha...ja wcale nie mowie ze byl najlepszy, ale slaby...?!?

Hmm ciekaw jestem co myslisz w takim razie o Lennym z Motorhead?

goofi napisał(a):ps. nie jestem facetem Surprised

Ups... po prostu od razu skojarzyl mi sie disney

Surprised
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz