• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Murderdolls

hmm hmm w rock metal shopie nie ma koszulek murderdolls aaa buuuu Sad co mnie bardzo martwi ...

Sad
Odpowiedz

A mnie martwi to że w rock metal shopie nie ma koszulek Nile'a. Ale co tam koszulki wole sobie płyte kupić, tylko że płyt też nie ma, a przydała by się kolekcjonerska annihilation of the wicked.
Odpowiedz

Wlasnie! Murderdolls fajna kapelka a tu nie ma nawet koszulki z Beyond the valley of murderdolls Sad
Muzyka jest niedyskretną powiernicą: zdradza najtajniejsze myśli. Romain Rolland
Odpowiedz

a teraz juz calkiem na serio...

czy jest jaka kolwiek szansa aby w rock metal shopie byly kiedys jakies koszulki murderdolls????
Odpowiedz

Jestem za koszulkami Murderdolls! Super zespół.
Odpowiedz

Murderdoll napisał(a):Jestem za koszulkami Murderdolls! Super zespół.

nooo nareszcie wypowiedział sie mądry człek Tongue
Odpowiedz

DAWAJTA KOSZULKI TAWARIŚĆ

|
|
|
\/ Toważysza Krasnej Armii ™ nie poznajesz
(Modyfikacja po poście tym na dole Big Grin)
Fuck it all! Fuck this world!
Fuck everything that you stand for!
Don't belong! Don't exist!
Don't give a shit!
Don't ever judge me!
Odpowiedz

Cytat:DAWAJTA KOSZULKI TAWARIŚĆ
he?? Question
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

No jestem fanem Slipknota ,wiec ucieszył bym sie z koszulki Murderdollsów z Joeyem na czele Laughing
Odpowiedz

Koszulka damska z logo Murderdolls. NA TAK!
Odpowiedz

Fajnie by bylo gdyby nasze prosby zostaly `kiedykolwiek` wysluchane Tongue Tongue
Odpowiedz

Kurcze, ludzie, czy Wy nie potraficie naprawde czytac??? Zaraz na samiusim poczatku, jest takie fajowe ogloszenie Dostawy rzeczy w R&M Shop...
Zachecam do pouczajacej lektury.
Odpowiedz

Nosferatu napisał(a):Kurcze, ludzie, czy Wy nie potraficie naprawde czytac??? Zaraz na samiusim poczatku, jest takie fajowe ogloszenie Dostawy rzeczy w R&M Shop...
Zachecam do pouczajacej lektury.

Nosferatu przeciez o tym wiem.... Tongue nie mozna sobie chociaz pomarzyc ... Tongue Tongue
Odpowiedz

Można sobie pomarzyć nie nabijając postów Wink Smile Ja marzę o wielu rzeczach i ani widu, ani słychu Rolleyes
Odpowiedz

ciekawa koszuleczke murderdollsow tez bym na grzbiet naciagnal!
...mama mi powiedziała 8)

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.