- Liczba postów:
- 514
- Liczba wątków:
- 22
- Reputacja:
-
0
Generalnie to jestem przeciw tylko i wyłącznie zabijaniu zwięrząt w sposób brutalny i najbardziej bolesny.
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Nie poruszyło mnie ani trochę. Pewnie jestem już starcony dla wrażliwej częsci społeczenstwa.
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
ReTuRn napisał(a):Nie poruszyło mnie ani trochę. Pewnie jestem już starcony dla wrażliwej częsci społeczenstwa.
Mnie tez. Moze i jestem podly ale nie ruszaja mnie takie rzeczy, choc sam bym biednego zwierzecia nie zabil...
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
Mnie też nie zszokowało ale to może dla tego że ten motyw znam już od paru ładnych lat. Kiedyś mnie ruszał.
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Szyszak: a idź się utop
Szkoda słów...
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
- Liczba postów:
- 475
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Dokladnie...
Czlowieku! Moze i glupie i nic konkretnego nie zrobia dla tego swiata, ale Ty przeciez w koncu tez pochodzisz od zwierzat! One czuja, zyja. Dokladnie tak jak Ty... Kazdy moze miec swoje zdanie, ale takiego pierdolenia nie przetrawie :!:
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Szyszak- taka jest cena za mówienie prawdy.
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Hmm Pearl twoje wypowiedzi majac za awatar Happy three friends wygladaja nieco ironicznie
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
Statekx ---> hehe też mi cuś takiego przegalopowało przez łep

dobre
A co do reszty wypowiedzi na temat wyższości człowieka nad zwierzętami to nie wiem czy śmiać mam sięczy płakać. Samo słowo "zwierzęta" jest przejawem egoizmu ludzi, którzy myślą że są panami świata i czymś lepszym od głupiej mrówki. GÓWNO PRAWDA powiadam. Jesteśmy takim samym gównem jak każde inne stworzenie na tej planecie. Robimy tyle samo (względnie) "dobrego" i (względnie) "złego" co każdy inny pył tego świata. Nie jesteśmy wcale warci wiecej od pchły żłopiącej krew z naszego psa. Oczywiście dla "Świata", bo sami to uważamy sie za bezcennych siewców ładu i porzadku...
Żyjemy w ("W", a nie "NA") świecie stworzonym przez nasze umysły upierdliwie wierząc w jego prawdziwość i stąd ten egoizm i wywyższanie się
Ha... przypomniał mi się zajebisty obrazek... Stoi koleś przed żabą i naciska na zapalnik od bomby, a na jego głowie wybucha grzybek atomowy. Rysuneczek jest podpisany w ten sposób: "Człowiek demonstrujący swoją wyższość" czy siakoś tak.
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]