• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Czat

już już właśnie zaczyna mi coś świtać czy też mrocznieć... ;D
Odpowiedz

Oj, mnie tam już dawno nie było... Czas to nadrobić. Moja nieobecność dziwnie zbiegła się z nie przychodzeniem na czat przez Acrida (wrócił już tak w ogóle?). Hultajstwo powinno powrócić! ;D.
Odpowiedz

kurde co tak malo ludzi wlazi na chata??Tongue nie mam z kogo sie posmiac Wink hehe zapraszam wszystkich na chataSmile
Ból, zaś misterny miał oczęta brwiste,
Pogrążyły się w ciszy i nią pierwsze stały.
Akt brzemię pokorne naznaczał poklaskiem,
Chwaląc trwogi Siewcę, skrwawionego żalem
Odpowiedz

kurde a mi ten czat nie trybi .. musieliscie na ircu zalozyc ..jaby sie na polchacie albo jakims innym takim nie dalo zalozyc :/
cale zycie na debecie
Odpowiedz

zainstaluj sobie mirca i po problemie;]
[Obrazek: animkaxi6.gif]
Odpowiedz

mozna na niego wejsc przez strone ( lewy gorny rog - chat - i nie trzeba miec mirca)
albo przez mirca kanal : #RockMetalShop server POLNet
Odpowiedz

e tam i tak wole czaty oparte o flash i mysql Big Grin to są dopiero zabaweczki ^_^
Best Regards

Dobermann
------------
http://AlterNation.pl
Odpowiedz

tu nie chodzi o trchnike wykonania Confusedhock: tylko o to zeby wlazic na naszego chata Mad
Odpowiedz

A mi ten czat cos nie dziala,wejde na niego, to a. nikogo nie ma b. jak chce cos napisac to wyskakuja jakies 3 kropki Evil or Very Mad
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

ó. to nie wiem co może być przyczyną, z takimi pytaniami do adminów trzeba się zgłosić (:

nu niestety kiedy wchodzę na kanał, też nikogo nie ma. wniosek jest jeden - kiedy wejdziecie, zostańcie i co jakiś czas luknijcie, czy ktoś żywy się nie pojawił ;]

a irc i tak lepszy jest.
i żadnych emotek nie ma... :>

[ha, problemy z kompem pokonane, więc znów tu będę zaglądać ;P]
Odpowiedz

A...to moze musze miec jakis program zainstalowany??
Hmm...jakby co to Jave mam Tongue
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

Czy ktokolwiek teraz na tym czacie się pojawia? Ja tak siedzę, czekam i nic - pustka...
Odpowiedz

Kamael napisał(a):Czy ktokolwiek teraz na tym czacie się pojawia? Ja tak siedzę, czekam i nic - pustka...
Ja se teraz weszłam na czata, ale nikogo nie ma Rolleyes Poczekam jeszcze kilka minut Smile
Odpowiedz

no ja tez czasem wlaze, ale jak nikogo nie ma to wybijam Wink
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Ja w miarę możliwości będę wieczorami się pojawiał (oczywiście jeśli nie będę o tym zapominał ;D). Może po prostu trzeba ustalić jakiś termin "oficjalnych" spotkań na czacie, co Wy na to?
Odpowiedz