07-11-2005, 02:34 PM
Charyzma i talent kompozytorski..
Umiejetnosci wokalno-instrumentalnych nie posiadal prawie zadnych..
Umiejetnosci wokalno-instrumentalnych nie posiadal prawie zadnych..
Cytat:A gitarzysta byl, jak juz mowilem, slabym..
geezer napisał(a):wokalista Creed
A o tym panu Weilandzie lepiej może nie wspominać
(z szacunkiem dla jego fanów).Podoba też mi się głosik tego facia z COMY(ta polska grupka) nie pamiętam jak On się nazywa, ale czy nie przypadkiem Leszek Żukowski??
duff_wife napisał(a):Oczywiście Axl RoseA o tym panu Weilandzie lepiej może nie wspominać
(z szacunkiem dla jego fanów).Podoba też mi się głosik tego facia z COMY(ta polska grupka) nie pamiętam jak On się nazywa, ale czy nie przypadkiem Leszek Żukowski??
duff wife napisał(a):Oczywiście Axl Rose Wink

, zaraz po lanie stanley'u z Alice in chains.
Sabelle napisał(a):Hej!
Nie byłabym sobą gdybym nie przyznała pierwszego miejsca Robertowi Plantowi (mimo swego wieku nadal jego głos jest najlepszy :!: ...)-to jeśli chodzi o klasykę. Z młodszych wybieram Eddiego Veddera (jakby ktoś nie wiedział - Perl Jam).
Pozdrawiam
ale patrzec nie moge jak wszedzie tak piszesz... a owa kapele szanuje i kocham, mam ich wszystkie albumy i tez uwazam Eddie`ego Vedder`a za jeden z ciekawszych glosow w muzyce rockowej
Witos napisał(a):duff_wife napisał(a):Podoba też mi się głosik tego facia z COMY(ta polska grupka) nie pamiętam jak On się nazywa, ale czy nie przypadkiem Leszek Żukowski??
To Tomasz Rogucki-"Leszek Żukowski to nazwa piosenki.