- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
Dopoki nie ustosunkujesz sie do tego, co napisalem 2 strony wczesniej, nie uslyszysz nic ode mnie oprocz "wypierdalaj"
- Liczba postów:
- 931
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Jakie tu czasami kretyńskie napinki odchodzą,to szok.
- Liczba postów:
- 1,319
- Liczba wątków:
- 18
- Reputacja:
-
0
a jaki jestes vomit nudny, osz kurwa
- Liczba postów:
- 1,702
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
ROTFL
Ludzie, tu chyba gdzieś jest ukryta kamera
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia
- Liczba postów:
- 1,124
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
No, pojawia się tylko pytanie gdzie. Na mój gust to jest ona w dupie twojej starej. Ale to tylko taka propozycja.
Rotfl'n'lol
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
huhu pojazd pierwsza klasa
- Liczba postów:
- 38
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Vomitar, tak sobie czytam chłam, który tutaj piszesz i nie mogę wyjść z podziwu, że taki pojeb jest tutaj w ogóle akceptowany. Zastanawia mnie również czy przypadkiem Twoi rodzice nie byli spokrewnieni. Nie odpowiadaj, niech pozostanie to Twoją słodką tajemnicą.
Sugerujesz, że jeden czy drugi na tym Forum jest debilem, a swoje wywody podpierasz argumentami z wnętrza własnej dupy - myślę, że taka postawa nie pomoże Ci w zaistnieniu tutaj, ponieważ pseudointeligentów i wszelakiego pedalstwa nigdy tutaj nie brakowało i nikt nigdy nie wychylił głowy powyżej zasranego kibla, Twój przypadek wygląda podobnie - przykro mi, ale prawda w oczy kole.
Czekam aż mnie pojedziesz, po prostu doczekać się nie mogę... Aha, pierdol się :*
Let me help You out of the chair...
Grandma'
Let me touch You, let me feel... Ahhh.
- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
vomitor był dublerem tadeusza drozdy