• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

NAJLEPSZY HEAVY METALOWY GŁOS WSZECHCZASÓW !!!

Lech napisał(a):ja tam nie wnikam, ale smiesznie brzmialby taki James Hendrix dajmy na to Tongue
Wink
http://www.hotshotdigital.com/WellAlways...ixBio.html napisał(a):James Marshal Hendrix was born in Seattle, Washington, on November 27, 1942; an American of African, European, Cherokee Indian and Mexican descent. An unsettled home environment made Jimi spend much of his early years staying with his grandmother, a full-blooded Cherokee Indian, in Canada(...)
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

spx, tylko zwroc uwage ze mowi sie po prostu Jimi, od zawsze chyba. a na Jamesa mowi sie James Tongue
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Lech napisał(a):spx, tylko zwroc uwage ze mowi sie po prostu Jimi, od zawsze chyba. a na Jamesa mowi sie James Tongue
Nie mówię, że nie Smile Nawet Morrisona na jednym z jego tomików poetyckich wydrukowali JIM, chociaż wyraźnie zaznaczał, że ma tam być JAMES DOUGLAS Smile
Odpowiedz

w takim razie pasuje, ale dla mnie James Hetfield pozostanie Jamesem Hetfield'em- nie inaczej! Smile
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

James? Bez obrazy, są lepsi... Jeśli chodzi o charyzmę, Hetfield stoi wysoko, technikę ma już gorszą... Ja za najlepszego wokalistę metalowego uważam niejakiego Mike'a Pattona, z okresu, kiedy istniało FNM.
Haha, wiecie kto to jest? To jest najlepszy wokal na swiecie Big Grin
Odpowiedz

Quostek napisał(a):James? Bez obrazy, są lepsi... Jeśli chodzi o charyzmę, Hetfield stoi wysoko, technikę ma już gorszą... Ja za najlepszego wokalistę metalowego uważam niejakiego Mike'a Pattona, z okresu, kiedy istniało FNM.
Ale barwę głosu miał bezkonkurencyjną, wprost zniewalającą.
Odpowiedz

Daniel H. z Lost Horizon
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Daniel H. z Lost Horizon

O! Racja, racja..

I jeszcze Nyberg z Zonaty..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Warrel Dane oraz Glenn Danzig...
...tak naprawdę możnaby jeszcze kilku wymienić...
Odpowiedz

MaFFej napisał(a):Warrel Dane oraz Glenn Danzig...
...tak naprawdę możnaby jeszcze kilku wymienić...

No pięknie!Jakis nowy, a ja juz go lubie.Witamy!

tylko, ze nie o tym jest temat Rolleyes
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

No, witam!

Nevermore napisał(a):...ja juz go lubie.

Domyślam się dlaczego Wink .
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Robert Halford Big Grin
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

tak ostatnio słucham sobie "Jugulator" i "Demolition", a takze plyty Iced Earth ... i dochodze do wniosku, ze jednym z ciekawszych, mających naprawde porzadne umiejetnosci jest Ripper Owens... nie wiem czemu, ale rozp*****la mnie ten koles... fajny glos ma tez Nick Holmes z Paradise Lost, ale to juz nie heavy, wiec uznajmy, ze nie ja to pisłemSmile
Odpowiedz

jak dla mnie to pewien pan co u mnie w mieście mówi sie na niego BRU dickinson ale tesz nieodstaje od titusa z acidów Laughing
Odpowiedz

Ciągle piszecie o starszych wokalistach !! Wg mnie najlepszy jest HIV z KoRna , Ktoś wspomniał jush o wokaliście Slipknota . Tą są teraz najlepsi wokaliści .
Może patrząc na KoRna w kategorii całokształtu muzycznego , może się wydawać żę zespół z B-Town nie pasuje do tego tematu . Ale kto słuchał ich pierwszej płyty , troche drugiej i trzeciej to wie o co mi chodzi , i naprawdę Jonathan Davis zasługuje na to by go tu wymienić 8)
I'm just a pretty boy living in this fucked up world !!
Odpowiedz