• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

C9H13N-wasz stosunek.

Zebrac sie w kilku i podziurawic nozem dilera. Po sprawie.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Zebrac sie w kilku i podziuwrawic nozem dilera. Po sprawie.

"Dilera"... typowe myślenie kogoś kto nie ma pojęcia o czym pisze, na początku nie ma żadnych mitycznych "dilerów", pierwszą "kreskę" przeważnie da Ci twój dobry kumpel, a nie żaden "diler" i właśnie tu jest problem...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

To dopiero pokazuje, jak zle jest z naszym spoleczenstwem... I ,oze jeszcze mysli, ze to 'dla fun'u"?

Tyle jest zdrowszych uzywek, nieodzielowywujaych tak negatywnie na organizm, lub zgola majacych w odpowiednich ilosciach wrecz dobry wplyw (alkohol, tabaka), a tu ludzie sie takim gownem truja...
Odpowiedz

niech sie truja i nie zawracaja dupy ze im zle
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.
Odpowiedz

Pierdolić wszystkie używki, które nie są złotym płynem z białą pianką na wierzchu!!!
Odpowiedz

Ani aromatycznym proszkiem, pochodzacym z Kaszub :>, ni czarnym, pelnym gorzkigo smaku napojem...
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):ni czarnym, pelnym gorzkigo smaku napojem...

Lubisz tanie wina z siareczką?
Czy mówisz o tym palonym gównie co reklamują w telewizji?
Odpowiedz

Nie- kupionej w odpowiednim miejscu (nie Polska niestety) dobrej kawie...
Odpowiedz

Sorki, nie wpadłem na to, bo ja zawsze pijam cappucino Tongue
Odpowiedz

Nie ma sprawy- swoja droga Wlosi uwazaja ponoc kawe i capuccino za dwa oddzielne napoje...
Odpowiedz

no bo kapuczino to kapuczino, mimo ze ma smak kawowy to kawą nie jest Smile ja nawet kapuczino ścierpieć nie mogę, jak tylko poczuję smak kawy to pluję na wszystkie strony
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

No na opakowaniu pisze że to kawa ;P
(EOO - END OF OFFTOP) Smile
Odpowiedz

Vlkodlak napisał(a):no bo kapusczino to kapuczino, mimo ze ma smak kawowy to kawą nie jest Smile ja nawet kapuczino ścierpieć nie mogę, jak tylko poczuję smak kawy to pluję na wszystkie strony

A ja też tak mam... a ostatnio wręcz muszę pic kawę, i to w wersji "siekiera" Crying or Very Sad
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Cytat:C9H13N-wasz stosunek.

Obsesyjnie negatywny.

Co do kawy natomiast, to lubię, piję często ^^
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Mój stosunek do prochów? Po co mam sto razy pisać to samo, chyba się większość orientuje. Gardzę tym...
Kawy nie cierpię. Smile
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.