06-02-2005, 09:35 PM
Słyszał ktos o tym zespole? Słyszał ktoś coś tego zespołu? Ja bardzo lubię ich kilka pierwszych płyt, z ostatnimi wydawnictwami jest juz jednak nieco gorzej...
No więc nie znam zbyt dobrze tego zespołu, ale te utwory, które słyszałam są całkiem ciekawe, wokalista ma fajny głos. Chyba sobie poszukam mp3 ( nie stać mnie na płytę, oszczędzam na inną
) ostatnio tak jakoś zapomniałam o tym zespole, a rzeczywiście jest całkiem fajny...
Ale gdyby się kiedyś okazja jakaś trafiła... Jak myślisz, która płyta jest najlepsza??
No i żeńskiego wokalu też szkoda, moje ulubione połączenie- growl i żeńskie wokale
No ale te starsze płyty rzeczywiście muszą być ciekwe, szkoda, że trudno je dostac w Polsce... (chociaż w niedziele wyjeżdam do Francji, więc nigdy nic nie wiadomo
)
) A Amber Girl znam i nie jest aż tak źle
Cytat:Aha i jeszcze co do linków do tych teledysków, które gdzieś tam podałeś- kiedyś sobie je próbowałam ściągnąć kilka razy i za każdym razem mi się co chwilę zacinałyAle zacinały się przy sciąganiu czy przy odtwarzaniu?
A niektóre ściągałam kilka razy, ale za każdym razem było tak samo.
Spróbuje sobie obejrzeć w czym innym, tylko najpierw musze te klipy jeszcze raz ściągnąć.
Cytat:2 kupilam w sklepachGdzie?!
Cytat:ostatnią przez allegroO tym nie pomyślałem... Zaraz sprawdzę, czy mają coś na allo!
ale naprawdę chciałem coś ich kupić i ni ma gdzie
Cytat:plytki kupilam w Saturnie w Blue City,swego czasu nawet ciekawe rzeczy tam mieli, a nową widzialam też w MediaMarkt na Woli, gdzie cos czasem kupuję.Więc jutro się tam wybieram