• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gdzie na wakacje ?

tobie to dobrze Big Grin , ja jechac nie moge :?
Odpowiedz

Z powodu okropnej pogody zostałam "uziemiona" w domu :/ Babia Góra musi jeszcze poczekać....
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

Hehe, pogoda się poprawiła (mam nadzieję, że na dłużej) i w związku z tym dzisiaj jadę!!! Big Grin (tym razem to pewne Smile)
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

Ja tradycyjnie wybiore sie na ogniskoBig Grin W te wakacje sie przynajmniej nie bede nudzic, ale nastepne mają być jeszcze lepsze.
Odpowiedz

A ja w czwartek ( 5 sierpnia) jade na festiwal wikingów, hu hu Smile Juz siebie widze w cudownej dlugiej sukni z lnu i fartuszku, zyjaca przez 3 dni bez pradu, cieplej wody i wspolczesnych wynalazkow Tongue Ale chyba warto sie poswiecic Wink No a potem jak wroce Radom welcome, bo do babc pojade na pare dni. A potem, bleh matura. To sie wytnie Wink
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Imprezy rycerskie - Nidzica, Grunwald, Olsztyn, Łęczyca... A prywatnie może Sokółka Smile

Ogólnie dużo natury, wspaniałych ludzi, ogniska, pląsy, śpiewy i jak najmniej normalności Laughing
Odpowiedz

Wam to dobrze Smile Ale ja też nie mam na co narzekać. Właśnie wróciłam z wycieczki, Babia Góra zdobyta! Big Grin Przepiękne widoki, świeże, górskie powietrze, zejście ekstremalnym szlakiem akademickim.... Ogólnie rzecz biorąc, było zajebiście Big Grin A jutro Zakopane Big Grin

PS: Udanych wyjazdów życzę Wink
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

Miriam moze też zdobede Babią Góre ... Wyjazd w Beskidy planowany, ale to w ramach odpoczynku, mam nadzieje, ze dostep do forum tam bede miałSmile
Odpowiedz

SML - w takim razie udanego wypoczynku w Beskidach życzę i zdobycia Babiej Góry Smile Na pewno nie pożałujesz. A ja wczoraj wróciłam z Zakopanego; Giewont i Kasprowy Wierch zdobyte Big Grin Jestem z siebie dumna Big Grin
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

A ja jutro z rana wybywam na Ukrainę malować Smile Wracam 29, pozdrawiam wszystkich i życzę dobrej zabawy Smile
Odpowiedz

Hyh, ja właśnie wróciłam z bardzo długiego, 18stkowego ogniska... :> Zbudowałam zamek Posępnego Czerepu XD chociaż to z daleka bardziej jak U-bot wyglądało, no cóż... Pływałam sobie 2 godziny na rowerze wodnym, a moi pachołkowie (dobrze, że nie widzą tego, co tu o nich wypisuję ;P) dzielnie pedałowali ;] I nauczyłam się strzelać z pejcza...
Strzelam sobie, strzelam... Przychodzi kumpel: "Tylko uważaj, żebyś się w głowę nie uderzyła." I nagle łup!
Heh, fajną mam szramę na czole Angry
Odpowiedz

Rhonwen- miłego wypoczynku życzę Smile
Arion- do wesela się zagoi Wink
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

Miriam: do wesela jak do wesela, ona mi nie przeszkadza ;] Tylko że mam turniej w Łęczycy za 1,5 tygodnia i naczelny bractwa mnie powiesi jak to zobaczy ;P Khy, no nieważne, trzeba się uczyć i dokształcać, prawda? Angry
Odpowiedz

Heh, a ja nie musze nigdzie jeździć, wystarczy że wyjde z domu i obojętnie w którą strone pujdę, jest albo jezioro, albo las, albo jezioro w lesie 8)
Odpowiedz

Arion napisał(a):trzeba się uczyć i dokształcać, prawda? Angry

Racja, racja Smile
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz