• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lęki

Ajana napisał(a):
Lech napisał(a):jak juz mowa o muminkach to jak bylem maly zawsze lekalem sie Buki Laughing i ta muzyka kiedy sie pojawiala- tego dzieciom nie powinni pokazywac Tongue

No nie, a myślałam, że tylko ja mam takie schizy. Big Grin I bałam się z Muminków jeszcze tych stworków (jak sie one nazywały to nie pamiętam,chyba to było coś na H).
Laughing

a ja z kolei myslalem ze to ja jestem taki jakis dziwny Tongue ale widze ze mozna sie dogadac z niektorymi na tym forum w sprawie swoich krzywych faz Smile
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Ajana napisał(a):
Lech napisał(a):jak juz mowa o muminkach to jak bylem maly zawsze lekalem sie Buki Laughing i ta muzyka kiedy sie pojawiala- tego dzieciom nie powinni pokazywac Tongue

No nie, a myślałam, że tylko ja mam takie schizy. Big Grin I bałam się z Muminków jeszcze tych stworków (jak sie one nazywały to nie pamiętam,chyba to było coś na H).
Laughing
JA TO SAMO! Confusedhock:
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Muminki to w ogóle była pozchizowana bajka. Niektóre odcinki były naprawdę straszne. Nie powinni tego puszczać dzieciom Big Grin Teraz już tego chyba nie puszczają ,nie ? Chętnie bym oglądnął żeby zobaczyć ,jak dzisiaj bym to odebrał.
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):
Ajana napisał(a):

Laughing
JA TO SAMO! Confusedhock:

to zakladamy kolo pokrzywdzonych i kierujemy sprawe do sadu Laughing
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

a ja sie boje chodzic z moimi znajomi na rynek bo mnie zawsze do fontanny wrzucają Big Grin a potem zimno mi jest Sad
Odpowiedz

...
Odpowiedz

Tuomasss napisał(a):Biedactwa wy moje, odebrali wam dzieciństwo <głaszcz>. Nie mogliście oglądać domowego przedszkola tak jak wszystkie dzieci tylko muśleiśta do szkoły zaiwaniać... Biedactwa... Wink
buahaha Big Grin mozna wszystko powiedziec tylko blagam nie o odbieraniu dziecinstwa Wink Tak naprawde to ja bede dzieckiem do konca zycia, wiec rok roznicy w ta czy w ta nie specjalne mi przeszkadza Big Grin
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Najbardziej w świecie boję się o moją dziewczynę. Żeby nie spotkało ją nic złego itp... Ale to chyba normalne ...

A co do muminków to mówicie o tych pojawiających się masowo stworkach przypominających kondomiki ? Pamiętam ... też się ich bałem.
Odpowiedz

te takie chatifatowie czy cos takiego? Surprised
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):te takie chatifatowie czy cos takiego? Surprised

No to chyba o to chodzi, ale ja i tak bardziej bałem się Buki. A i z bliżej nieznanych mi przyczyn strach wzbudzał we mnie Paszczak... Muszę to przemyśleć... :?
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

ja jak bylam mala to sie balam nauczyciela z teledysku Pink Floyd Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

Jak idę na wagary to zawsze boję się , że spotkam mamę ^^ Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad gdziekolwiek bym nie była......a jak wracam to ona zawsze pyta czy aby byłam w szkole Crying or Very Sad Crying or Very Sad

Szósty zmysł ma normalnie Question Crying or Very Sad
nie ufaj osobie którą okłamałeś
Odpowiedz

ja nie lubię długich, pustych korytarzy. Takich w których echo dudni. Brrr. I nie chodzi tu o klaustrofobie, przestrzeni też się nie boję. Po prostu taki korytarz to coś ,z czego nie da się uciec. Nie przepadam też za przejściami podziemnymi (niedaleko mnie było tak ciemne, że ciemność dosłownie muskała po twarzy)

A pająki są fajne Smile Lubię takie maluszki jak skakuny albo wielkie i puchate. Ale brzydzę się i boję krzyżaków i tygrzyków paskowanych. Nienawidzę kleszczy - jak widzę jakiegoś na sobie albo na psie to dostaję histerii niemal.A ćmy są słodkie

Kiedyś bardzo bałam się wind, że się zatnie, spadnie i zmiażdży mnie, szczególnie jak zobaczyłam kiedyś te sprężyny pod spodem (na samym dole szybu). Dalej nie lubię jeździć tym ustrojstwem, szczególnie w wysokich, starszych i nieznanych blokach.

A Bukę i Hatifnatów zawsze lubiłam Big Grin Było to co prawda nieco zalęknione lubienie, ale jednak =)
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Buka rlzzzz, moja pani od fizyki jest do niej podobna Big Grin
nie ufaj osobie którą okłamałeś
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):ja jak bylam mala to sie balam nauczyciela z teledysku Pink Floyd Laughing Laughing Laughing

Ja pamiętam te scenę, jak koleś przepuszczał dzieci przez maszynkę do mięsa Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.