05-02-2005, 09:35 PM
....chcialam tu poruszyc kwestie niehumanitarnego traktowania zwierzat w rzezniach i ich cierpienia....a wy tu o jakosci miesa gadacie....

ReTuRn napisał(a):Tak dlugo, jak nie niszczymy przyrody, ktora nas zywi, to nie nasz jest problem i tyle...
ReTuRn napisał(a):Co mnie obchodzi zwierze, kobieto to czlowiek jest wartoscia najwyzsza...kto ci to powiedzial? w biblii wyczytales? rzygac sie chce jak takie cos widze... jak myslisz co czyni Ciebie lepszym od zwierzat? to ,że "myslisz"? jakbys myslal to wiedzialbys co znaczy szacunek do natury, ktorej wg Ciebie ludzkosc JESZCZE nie niszczy...
ReTuRn napisał(a):Co mnie obchodzi zwierze, kobieto to czlowiek jest wartoscia najwyzsza..."7. Szatan reprezentuje opinię, że człowiek jest zwierzęciem, niekiedy lepszym, ale częściej gorszym od czworonogów, z powodu zaś swojego "boskiego - duchowego i intelektualnego rozwoju" stał się najbardziej drapieżnym zwierzęciem ze wszystkich!"
ReTuRn napisał(a):Co mnie obchodzi zwierze, kobieto to czlowiek jest wartoscia najwyzsza... Tak dlugo, jak nie niszczymy przyrody, ktora nas zywi, to nie nasz jest problem i tyle...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
ReTuRn napisał(a):Co mnie obchodzi zwierze, kobieto to czlowiek jest wartoscia najwyzsza... Tak dlugo, jak nie niszczymy przyrody, ktora nas zywi, to nie nasz jest problem i tyle...
Cytat:kto ci to powiedzial? w biblii wyczytales? rzygac sie chce jak takie cos widze... jak myslisz co czyni Ciebie lepszym od zwierzat? to ,że "myslisz"? jakbys myslal to wiedzialbys co znaczy szacunek do natury, ktorej wg Ciebie ludzkosc JESZCZE nie niszczy...
Cytat:Idź posłuchaj honoru lepiej... zresztą już samo powstanie zwierząt typu krowy, które zdychają z bóluu jak ich się nie wydoi jest sprzeczne z naturą
Cytat:poza tym metan wydzielany przez krowy(wiadomo w jaki sposób Laughing ) jest jedną z przyczyn efektu cieplarnianego(poważnie) Very Happy
Annunakki napisał(a):Cytat:Idź posłuchaj honoru lepiej... zresztą już samo powstanie zwierząt typu krowy, które zdychają z bóluu jak ich się nie wydoi jest sprzeczne z naturą
na jakiej zasadzie ma być sprzeczne?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Neth napisał(a):BrawoReTuRn napisał(a):Co mnie obchodzi zwierze, kobieto to czlowiek jest wartoscia najwyzsza...kto ci to powiedzial? w biblii wyczytales? rzygac sie chce jak takie cos widze... jak myslisz co czyni Ciebie lepszym od zwierzat? to ,że "myslisz"? jakbys myslal to wiedzialbys co znaczy szacunek do natury, ktorej wg Ciebie ludzkosc JESZCZE nie niszczy...
Annuaki napisał(a):o to to to!
ale nie zapominaj, iż
"Szacunek do zwierząt to charakterystyczna cecha ludów indo-germańskich"
wujek Heini
Cytat:Poczytałeś streszczenia Nietzsche'go z jakiejś "ściągi"??
Cytat:Idź posłuchaj honoru lepiej...
Cytat:kto ci to powiedzial? w biblii wyczytales? rzygac sie chce jak takie cos widze... jak myslisz co czyni Ciebie lepszym od zwierzat? to ,że "myslisz"? jakbys myslal to wiedzialbys co znaczy szacunek do natury, ktorej wg Ciebie ludzkosc JESZCZE nie niszczy...