• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Alchemy Gothic.

moocker napisał(a):czy przy tych wszystkich wisiorach/kolczykach/etc moglibyście podawać mniej więcej wymiary? Smile
Nie rozumiem pytania - przeciez "wymiary mniej wiecej" dajemy. Jesli zdarzyla sie rzecz, przy ktorej wymiaru nie dalismy, to jak najszybciej skorygujemy.
Aeroth napisał(a):"a może dodali byście jeszcze możliwość posegregowania produktów wg. daty dodania?" dam to na podpis chyba...
Tak, to problem - z przykroscia musze stwierdzic, ze w ktoryms z poprzednich postow, pisalem nawet ze cos takiego szybko zrobimy - no i nic. To naprawde nie wynika z naszej zlej woli, czy olewatorstwa - okazalo sie, ze sprawa nie jest taka prosta, jak sie wydawalo - skrypt, ktory sklada sie na oprogramowanie sklepu, jest na tyle pogibany, ze nie potrafimy takiego sortowania zrobic (przynajmniej tak, zeby dzialalo Sad ). Poza tym kontaktowalismy sie juz oczywiscie i caly czas czekamy na odpowiedz producenta sklepu - firme SOTE - ale oni jakos nie sa sklonni do wspolpracy... W kazdym razie - sprawa jest caly czas nakrecana, nas tez ten problem strasznie denerwuje...
Odpowiedz

pokaz tylko ktory to! no pokaz! Wink
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

ja bym kupił kondona który by się nigdy nie przedziurawił i można go było uzywać ile sie chce razy ale serio to dobry pomysł Wink Idea
Odpowiedz

cała ta dyskusja o cenach troszkę bez sensu... nie wiem, czy zauwazyliście, ale ogólnie robienie się na gotha kosztuje całkiem sporo. ja uwazam, ze ceny w RMS są super, bardzo prszystępne, mało tego - wreszcie mogę przestac sie bawić w zamawianie w Asylum albo innych shopach za granicą, ogromnie to czasochłonne i duzo zawracania głowy.....
Odpowiedz

małe porównanie (na przykładzie jednego kolczyka, mojego ulubionego z resztą ;)) Coeur Noir):

cena w RMshopie: 28 zł
cena w sklepie czeskim: 63 zł (!)
cena w jednym z brytyjskich sklepów: 45 zł po przecenie/50 zł przed
cause of death: suicide
Odpowiedz

Jak na mój gust to za dużo jest gratów za 200 do 1000zł a za mało tych za 50zł. Gdzie reszta wisiorów i pierścieniami. Aha i jeszcze sprawa rozmiarów pierścieni powinno być 5 a nie 3. Nie chce nic mówić ale na moje oko to niewiele luda się znajdzie co kupi kielich za 1000zł i na moje drugie oko to jednak przydało by się więcej tańszych dupereli które chętnie kupie Big Grin
Odpowiedz

Trzeba porzadną prace dorwac i zaciagnać mocno pasa by sobie sprawić coś ciekawego z Alchemy Gothic...
Odpowiedz

Ktos wspominal ze wszystkie opisy produktow Alchemy Gothic sa po angielsku.(ja je rozumiem, ale to w koncu polski sklep) ...mysle ze duzo uzytkownikow tego forum zna dobrze angielski..wiec mozna byloby przyczynic sie do rozwoju Rock Metal Shop i je przetlumaczyc samemu. Tlumaczenia wyslane przez uzytkownikow bylyby zatwierdzane przez "zarzad" i demona z obslugi....Co wy na to?
Odpowiedz

Pomsył głupi nie jest, ja chetnie cos przetłumacze... dzisiaj wieczorkiem wrzuce pare opisów...
Odpowiedz

Tez pare sproboje....
Odpowiedz

Czemu nie ma czarnych róż ?
Odpowiedz

Hmm... ja też nie uważam, że ceny są złe (Tzn jak na Alchemy i inne tego typu Smile ). Nieraz chciałam sobie coś za granicą zamówić i były problemy typu: nie mam tyle na koncie albo sklep mi nie autoryzuje karty itp... no i wysyłka, no i nie wiadomo tak właściwie czy dojdzie Wink

A teraz czekam, aż pojawia sie nowe wisiory z Alchemy Tongue Chciałam sobie kupić, ale moje ulubione zostały wykupione zanim sie zebrałam Crying or Very Sad
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

A ja do Alchemy Gothic mam tylko jedno...dlaczego przy bluzach nie ma podanych dokładnych wymiarów i dlaczego na zdjęciach ów bluz (nie na wszystkich) nie ma pokazanej całej bluzy tylko motyw(motywy9 jaki sie na niej znajduje? Z chęcią przed zakupem zobaczyłbym gdzie co jest umieszczone...

Taka chociażby bluza DRAGONS OF THE RUNERING

http://koszulki.win.pl/go/_info/?id=6642

Niby jest pokazane co na niej jest ale gdzie mam sie spodziewać tego runicznego napisau jak juz ją sobie zamówie, jezeli nie macie innych zdjęć to chociaż opiszcie co gdzie sie znajduje.

Z góry wielkie dzieki:]

P.S. a co do cen to co sie tak do nich dop...ierdzieliliście?! Jak już ktos wcześniej pisał moze tanie to to nie jest (np. 150zl za bluze) ale chociaz jakoś jest przednia:]
Odpowiedz

wiesz z tymi cenami to jest tak, że wszyscy "true" są przyzwyczajeni do tanich koszulek za 30 zł, które szybko się zużywają [no ale wtedy wyglądają na długonoszone] a te lepsze za 70 [Alchemy, Spiral] wydają się lekkim szokiem a porównując je ogólnie ze "zwykłymi" ciuchami np. takich skate`ów gdzie koszulka z napisem clinic tudzież inny error kosztuje podobnie.
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

ja mam pytanie. Czy na produkty z Alchemy Gothic macie na miejscu, czy jesli cos kupie z AG to bede musial czekac az przysla to z Anglii(czy gdzie ta firma jest), czy dostane to od razu, jak zwykla przesylke?
Odpowiedz