08-06-2004, 05:50 AM
moocker napisał(a):czy przy tych wszystkich wisiorach/kolczykach/etc moglibyście podawać mniej więcej wymiary?Nie rozumiem pytania - przeciez "wymiary mniej wiecej" dajemy. Jesli zdarzyla sie rzecz, przy ktorej wymiaru nie dalismy, to jak najszybciej skorygujemy.
Aeroth napisał(a):"a może dodali byście jeszcze możliwość posegregowania produktów wg. daty dodania?" dam to na podpis chyba...Tak, to problem - z przykroscia musze stwierdzic, ze w ktoryms z poprzednich postow, pisalem nawet ze cos takiego szybko zrobimy - no i nic. To naprawde nie wynika z naszej zlej woli, czy olewatorstwa - okazalo sie, ze sprawa nie jest taka prosta, jak sie wydawalo - skrypt, ktory sklada sie na oprogramowanie sklepu, jest na tyle pogibany, ze nie potrafimy takiego sortowania zrobic (przynajmniej tak, zeby dzialalo
). Poza tym kontaktowalismy sie juz oczywiscie i caly czas czekamy na odpowiedz producenta sklepu - firme SOTE - ale oni jakos nie sa sklonni do wspolpracy... W kazdym razie - sprawa jest caly czas nakrecana, nas tez ten problem strasznie denerwuje...

Chciałam sobie kupić, ale moje ulubione zostały wykupione zanim sie zebrałam