- Liczba postów:
- 372
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
Wlasnie to jes problem, ktory ma wiele osob. Wlasciwie to nikt nie wie o co biega. Ty mozesz pomoc to wyjasnic. Napisz czy wczesniej strona dzialala dobrze, jakie programy instalowalas, czy zmienialas cos w komputerze ( sprzet ) - wszystko co przed wystapieniem problemu robilas z kompem ...
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you
I'm not like you
I'm not like you
- Liczba postów:
- 512
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Ja mam taki problem tylko, gdy wchodzę na jakąś podstronę z linku.
My God is beautiful.
- Liczba postów:
- 3
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Cóż... Jestem nieco zawiedziony. Istotnie, problem ten zaczął również dotyczyć mnie i jest dość irytujący. Pojawił się gdy zmieniłem nieco sprzęt jednocześnie instalując Windows XP. Od tego czasu nie jestem w stanie nic zamówić - powiem szczerze, że dla mnie ROCK METAL SHOP był dość zaufany, a także posiadał szeroką gamę ciekawych produktów i bardzo żałuję, że błąd ten nie został naprawiony przez tak długi czas.
Mam wrażenie, że chodzi tutaj o cookies i zabezpieczenia albowiem próbowałem różnorakich programów (mni: IE6, Netscape, Mozilla i inne - mniej popularne) niestety bez skutku... Prosiłbym webmasterów o podjęcie zdecydowanych działań w kierunku przywrócenia funkcjonalności strony.
- Liczba postów:
- 625
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
moze zablokuj firewalla systemowego, moze to on blokuje dostep. kto wie, jesli nie wiesz jak to wylaczyc to wal smialo na gg, gdzies tam w profilu jest...
- Liczba postów:
- 3
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Rzeczywiście, po zdjęciu firewalla systemowego oraz deaktywacji wszelkich antywirsów zakupy w sklepie stały się... możliwe. Proszę jednak nie mylić słowa "możliwe" z wyrazem "przyjemne" - nadal doświadczałem trudności, jednak z o wiele mniejsza frekwencją, dlatego za którymś razem zdołałem złożyć oraz potwierdzić me zamówienie.
Osobiście ubodło mnie, że przyczyniłem się do ożywienia tematu, w którym osoba przedstawiająca się jako "hier_kommt_die_sonne" ma pole do popisu tworząc dość prostacką namiastkę sklepu i starając się zarobić na rzeczach, które są zupełnie zbędne, albo dość powszechnie dostępne... Mam nadzieję, że nikt się nie nabrał na ten jakże mało wyszukany dowcip, a ten kto się nabrał... cóż... na to chyba załużył swym brakiem wiedzy.
Ja chciałem jedynie rzucić nieco swiatła na dość poważny problem wystepujący na stronie sklepu, przez który jego funkcjonowanie oraz zbyt mogą doznać sporego uszczerbku.
- Liczba postów:
- 3
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Witam ponownie.
Pragnę powiadomić, że w niedalekiej przeszłości strona działała mi tak jak powinna i nie doświadczałem żadnych trudności w przeglądaniu oferty sklepu (nawet przy włączonym firewallu), aż do czasu gdy ostatnio uaktualniono witrynę, albowiem w ten czas po raz kolejny pojawił się tenże problem. Widocznie błąd w kodzie musiał zostać naprawiony, lecz po zrobieniu aktualizacji strony ponownie się pojawił. Pragnę by jak najszybciej zniknął ów problem, dlatego też piszę tę krótką wiadomość, być może przyczyni się do wyjaśnienia całej sprawy.
P.S.
Gdy jestem zalogowany na stronie sklepu to wszystko działa jak należy. W istocie dość ciekawy problem...