• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

piekni panowie :>

wracajac do tematu Rolleyes to u facetow podobaja mi sie oczy( najlepiej jak sa zielone , tak jak moje Angry ) no a ze moj gust to faceci z dlugimi wlosami to szczegol Big Grin
Odpowiedz

eternal napisał(a):wracajac do tematu Rolleyes to u facetow podobaja mi sie oczy( najlepiej jak sa zielone , tak jak moje Angry )
hiehie, a ja mam zieloniutkie Tongue
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

ale nie wiem jak tam resztaTongue
Odpowiedz

Reszta to ból, trąd, wszy i wielki Garb Big GrinBig GrinBig Grin
Odpowiedz

:? hmm...ale oczy i tak sa najwazniejsze Laughing
Odpowiedz

oczy+dłuuuuuugie włosy Tongue
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):dłuuuuuugie włosy Tongue

Najlepiej pod pacha, miec takie dredzichy do kolan, nie mowiac o zaroscie na jajkach.
Odpowiedz

chodzace idealy nie istnieja jestem tego pewna...tu jest jakis przekret Evil or Very Mad
Odpowiedz

a co do tych wlosow gdzies tam pod pachami [...] to przesada Laughing Tongue
Odpowiedz

eternal napisał(a):chodzace idealy nie istnieja jestem tego pewna...tu jest jakis przekret Evil or Very Mad
przekręt jest w tym, że jestem Miriam Tongue

A tak serio to ideałem nie jestem ;P zwłaszcza z charakteru... Wink
Odpowiedz

hiehie twoj charakter jest niczym w porownaniu z moim Angry a nie watpie ze nie jestes idealem
Odpowiedz

eternal napisał(a):a nie watpie ze nie jestes idealem
wyczuwa się te moje tró-mhroczne wibracje na kilometr Angry
Odpowiedz

troche wiecej tych kilometrow
Odpowiedz

każdy kto nie jest ideałem jest już fajny na dzień dobry

nie wiem jak wy, ale ja z ideałem żyć bym nie umiała
Hate... I can't control it anymore,
you'll see the red light more and more
Trapping you in destroying despite
by the red light in my eyes
Odpowiedz

Child Of Bodom napisał(a):każdy kto nie jest ideałem jest już fajny na dzień dobry

nie wiem jak wy, ale ja z ideałem żyć bym nie umiała

słusznie prawi... byłoby to wkurzające, frustrujące i... na dłuższą metę nudne...
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.