• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Alchemy Gothic.

Jeśli w magazynie macie tyle artykółów Alchemy Gothic to dlaczego ich nie dodajecie
Odpowiedz

Lukasz napisał(a):Jeśli w magazynie macie tyle artykółów Alchemy Gothic to dlaczego ich nie dodajecie
Dodajemy. Po prostu nie jestemy w stanie wszystkiego wystawic na raz - pamietaj, ze oprocz artykulow Alchemy Gothic sprzedajemy w R&M Shopie jesze wiele innych rzeczy ktore tez kiedys trzeba wystawic, badz tez zaktualizowac np. dostepnosc ich rozmiarow...
Odpowiedz

jak blamie te cyny też sa zawysokie i chociaż koszulki mają zawaliste wzory to niedam za koszulkę prawie 70zł i ceny wisiorów tez są dużo za duże moim zdaniem niepowinny przekraczać 20zł a tym czsem kosztują prawie 50zł. Większość rzeczy z alchemy mi się podoba ale ceny powinny spaści o 80%
Odpowiedz

blade-mrn napisał(a):jak blamie te cyny też sa zawysokie i chociaż koszulki mają zawaliste wzory to niedam za koszulkę prawie 70zł i ceny wisiorów tez są dużo za duże moim zdaniem niepowinny przekraczać 20zł a tym czsem kosztują prawie 50zł. Większość rzeczy z alchemy mi się podoba ale ceny powinny spaści o 80%
No taaaak... ceny jak na polski rynek sa wysokie to fakt - ale to przeciez nie nasza wina - ceny zakupu ktore proponuje nam producent sa takie, a nie inne. Niby jak mamy obnizyc ceny tych artykulow o 80%??? Rozdawac je za darmo??? Albo czy w ogole takich rzeczy nie sprowadzac?
Mysle ze narzekanie na wysokosc tych cen naprawde nie ma sensu - proponuje zajrzec na zachodnie strony i zrobic sobie porownanie. Powtorze jeszcze raz to, co pisalem w jednym z poprzednich moich postow: ceny rzeczy z Alchemy Gothic mamy najtansze w Europie, i to srednio o 30%
Jesli ktos nie wierzy to niech sam sprawdzi.

P.S. - Nie pisz prosze identycznych postow, w dwoch roznych tematach - w ten sposob powodujeszcz tylko dezinformacje i ogolne zasmiecanie forum.
Odpowiedz

Nosferatu napisał(a):Rozdawac je za darmo???
W zasadzie czemu nie?Big Grin
Cytat:Jesli ktos nie wierzy to niech sam sprawdzi.
fakt, sprawdziłem, ceny nie są takie złe. Mi się wydaje, że coś takiego to można kupić np. na prezent gdy się zrzuca np. 10 osób.
będą pierścionki?
Odpowiedz

Alchemy Gothic no nieźle - w koncu sie pojawiło. Ale czy cen to oni nie mają zbyt wysokich? Przegladałem amerykańskie sklepy, mimo iż wysokie to w zasiegu amerykańskich portfeli można sobie sprawić takie zabawki, ale chyba nie u nas.

Kielichy wprawdze wygladają powalajaco. Ale podejrzewam, ze cena wina byłaby o wiele niższa niż tego kielicha (a szczególnia wina marki wino) nawet tego droższego wina. Dobrze, ze w końcu sa te produkty.. ale troche nieosiagalne, przynajmniej dla mnie. A szkoda....
Odpowiedz

produkty za worek ziemniaków - nauczcie się odróżniac bazar na wsi od porządnej firmy
Odpowiedz

Nie zawsze cena dyktuje jakość....
Odpowiedz

a i tak nie da sie posegregować wg. daty dodania :/ I np. dzisiaj żeby odnalesc przedmiot AG który został dzisiaj dodany musiałbym przejrzec całość :/ Mad
Odpowiedz

a ja sie ciesze ze sa produkty alchemy gothic i wcale nie uwazam ze ceny zabijaja! znaczy sie zabijaja, ale to nie wina R&M shopu - przeciez skoro producent sobie tyle za towar zyczy to co zrobic?
Ja lyknalem koszulke alchemy i jedna spirala - coz, 70 zl za koszulke to nie malo... ale jakosc i niepowtarzalnosc! ile osob biega po wrocku w koszulkach spiral czy AG? jaka jest szansa ze spotkam kogos z taka sama? niewielka! do tego nie jest to jakies gowno ktore po dwoch praniach mozna na szmate przerobic...
Ktos tam marudzil ze koszulki AG maja gramature 160... nie ma co marudzic - mam ta koszulke na sobie i to nie jest tandeta, to naprawde dobry towar! fakt ze spiral daje 180 - ale to juz naprawde gruba koszulka w ktorej w taki cieply dzien jak dzisiaj lepiej nie wychodzic Wink
Poza tym te rzeczy tutaj tansze sa niz kupowane na stronach producenta! ktos rzucil jakies chore info ze ceny sa 2 razy wyzsze... jak ja umiem liczyc to koszulka ktora kosztuje 69,99 zl nie jest dwa razy drozsza od tej samej koszulki ktora w UK kosztuje 10,99 funta. Doliczmy koszty przesylki zagranicznej i wtedy to raczej koszulka sprowadzana z wysp bedzie drozsza dwa razy...
reasumujac: ja jestem zadowolony! wiem za co place, dostaje jakosc ktora odbija sie na kieszeni ale taki nasz los! a jak komus nie odpowiada cena to przeciez kupowac nie musi...
Odpowiedz

No co do AG to mam pewne watpliwości, ale to tylko jeśli chodzi o koszulki, jakbym miał wiecej pieniedzy to z pewnością zakupiłbym jeden z ich produktów, moze w niedługim czasie skusze sie na szachy, albo akcesoria do wina.. czas pokaże. Wieksze przekonanie jeśli chodzi o koszulki (a szczególnie bezrekawniki) to mam do Spiral'a. Produkty wygladają kuszaco, jednak jeszcze nie miałem okazji ujrzeć nic na własne oczy. Jak zobacze, na pewno kupie.
Odpowiedz

Dlaczego nie ma obrazów jakiś krzyży na ściane itp
Odpowiedz

obrazów? Nawet jeśli by dodali to obraz z ładną ramą kosztowałby +- 500zł conajmniej. Muszę wymyślić teraz jakiś interesujący krój koszuli....
Odpowiedz

czy przy tych wszystkich wisiorach/kolczykach/etc moglibyście podawać mniej więcej wymiary? Smile
Wszystkich wierzących w telekinezę proszę o podniesienie mojej ręki.
Odpowiedz

"a może dodali byście jeszcze możliwość posegregowania produktów wg. daty dodania?" dam to na podpis chyba...
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz