• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

podręczny słowniczek pojęć metalowych

ZAJEBISTE!
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

pfff :?
jasne hagemon88 jest tru slowianskim metalem,nie,a raczej nasz pokemon(czyt.hagemon) jest tru slowianskim kowalem Evil or Very Mad !
Odpowiedz

co ma metal do kowala? :? :? :?
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

No bo kowal pracuje w brańży metalowej Tongue Wykuwa różne graty, podkowy robi itd. Tongue

Ale co to ma do rzeczy? :? :?
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Cytat:SPEED METAL - heavy metal (zob. HEAVY METAL), który nie jest heavy metalem (zob. HEAVY METAL), a mimo to, będący prawdziwym metalem (zob. PRAWDZIWY METAL), zupełnie jak thrash metal (zob. THRASH METAL).

nie ku** z tego nie rozumiem hyhy Big Grin
"Woe to you, Oh Earth and Sea, for the Devil sends the Beast
with wrath, because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon the number of the Beast
for it is a human number, its number is Six hundred and sixty six."
Odpowiedz

przecież tu jest wszystko jasno i zrozumiale przedstawione... nie wiem, czego nie rozumiesz Wink
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):pfff :?
jasne hagemon88 jest tru slowianskim metalemnie,nie,a raczej nasz pokemon(czyt.hagemon) jest tru slowianskim kowalem Evil or Very Mad !
wogóle do czego to piszesz?
co ci przeszkadza?
Odpowiedz

jasne hagemon88 jest tru slowianskim metalem,nie,a raczej nasz pokemon(czyt.hagemon) jest tru slowianskim kowalem Evil or Very Mad !

Hej, o co Ci chodzi :? bo naprawde nie mam pojęcia, już bardziej zrozumiały jest słownik Hegemona Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):

Hej, o co Ci chodzi :? bo naprawde nie mam pojęcia, już bardziej zrozumiały jest słownik Hegemona Laughing
dokładnie... napisała jakieś zdanie nie wiadomo do czego :?
Odpowiedz

nie wiem,pare miesiecy temu mieliscie go za najwiekszego debila,a teraz czcicie go jak jakies guru,czy co :?
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):nie wiem,pare miesiecy temu mieliscie go za najwiekszego debila,a teraz czcicie go jak jakies guru,czy co :?

o przepraszam, Ja tu nikogo (no może prawie) czcić nie zamierzam, a to że hagemon88 ma niezłe pomysły Tongue
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):nie wiem,pare miesiecy temu mieliscie go za najwiekszego debila,a teraz czcicie go jak jakies guru,czy co :?

no ja tam go mam za kolesia który robi sobie jaja, a przy tym widać, że nie jest głupi, a jego posty są naprawde zabawne, w przeciwieństwie np. do naszego czołowego pagan hejwi metalowca, który
próbuje być ironiczny, ale wychodzi mu z tego żenada, załóż temat równie dobry jak ten, to też Cie poczcimy Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Po prostu jestem obiektywny. Jak się z nim nie zgadzam, to się z nim kłócę, jak napisze coś, co uważam za dobre, to go chwalę. Jesteś trochę zbyt pamiętliwa - napisał gdzieś, że nie lubi Mety, to teraz każdy jego post będziesz zjeżdzać...
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Darkness napisał(a):Jak hegemon nie robi sobie w tym momencie jazdy to współczuje jego:rodzinie znajomym i reszcie otoczenia

nie no nie podejżewam że urodził się ktoś taki aby to brać na poważnie
Odpowiedz

Kaktus. napisał(a):nie no nie podejżewam że urodził się ktoś taki aby to brać na poważnie

Mnie nawet przez myśl nie przeszło, ze to może być powaga, ludzie, no co wy...
Wink
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.