• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Koszulki Good Charlotte - plizz

Temat mówi sam za siebie + jakieś naszywki
Odpowiedz

[...]

No a GC by się coś rzeczywiście przydało bo biedaTongue
Odpowiedz

A ja moze dla odmiany powroce do tematu Tongue

Też brakuje mi tu GC, zwłaszcza, że robię się coraz wieksza fanką tego zespołu Big Grin

Ja wiem, że dla niektórych z Was (czyt. większości) GC to ścierwo, ale ja ich kocham i nie wstydze sie do tego przyznać... Smile

Peace.
Everywhere I go
Everyone I meet
Every time I try to fall in love
They all wanna to know why I'm so broken...
Odpowiedz

popieram: koszulki, plakaty, naszywki i wszystko co związane jest z GOOD CHARLOTTE (nie pogardze takze koszulkami LeVel 27 i MADE).
Pozdrawiam wszyskich fanów GC
Odpowiedz

JESTEM ZDECYDOWANIE ZA!!! SERIO PRZYDAŁY BY SIĘ KOSZULKI GOOD CHARLOTTE + NASZYWKI [tylko w normalnych cenach]!!!
Pozdrawiam! I zapraszam na www.goodcharlotte.fan.prv.pl
Odpowiedz

Nie zauwążyłam że już ktoś wcześniej prosił o koszulki GC i zrobiłam nowy temat, ale mi go zablokowali no to wchodze teraz tutaj.Ja też bardzo bardzo bardzo chciała bym żeby były koszulki naszywki flagi itp. z GOOD CHARLOTTE.Jestem całkowicie ZA.
8)
Odpowiedz

GC? nie... przynajmniej nie dla mnie
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

Frustra napisał(a):GC? nie... przynajmniej nie dla mnie
niejesteś sama (dop. Dzem ;]) Smile , ja rozumiem różne gusta no ale bez przesady Laughing
teraz słucham : [Obrazek: Berud.png]
Odpowiedz

agree... no i wezcie bluzy made..bo mi jest potzrebna a z estanow to mi wychdozi ze 170 zl..a tu jak taniej ...no bluzy.....
Odpowiedz

Posluchajcie - koszulki i bluzy z Good Charlotte beda ...o ile producenci nam je dostarcza. A z tym niestety roznie bywa - czasami filozofia producentow bywa co najmniej dziwna. W kazdym razie - na dzien dzisiejszy niczego nie mozemy obiecac.
Co do innych gadzetow, to mamy obecnie w asortymencie czapki, portfele i plecaki z logo tego zespolu.
Odpowiedz

tak tak!! koszulki, bluzy itd z GOOD CHARLOTTE!!! im więcej tym lepiej!!! peace!
GOOD CHARLOTTE ROX
Odpowiedz

ja też popieram! nie każdy ma możliwość zamawiać wszystkiego z zagranicy! Big Grin
Odpowiedz

tak jak najbardziej !!!!!!!!!!! zgadzam się !!!! Big Grin Smile 8) Wink
Smile
Odpowiedz

No i po chuj to piszecie? Nosferatu odpowiedział, że to niezależnie od niego :?
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

nie rozumiem dlaczego teraz jeszcze pytac o koszulki roznych zespolow jak wyraznie widac ze to nei zalezy od tego sklepu tylko producentow Smile
trza zrobic forum na stronie producenta...a nie tu
Big Grin Stay Happy Big Grin
Odpowiedz