• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Chojrak Tchórzliwy Pies

Nie no, bez obrazy "Batman Przyszłości" był denny. W ogóle to główny bohater jakoś dziwnie narysowany i nie ten klimat. Co do Cartoon Network to z "możliwych" kreskówek to został tylko Johnny Bravo, Looney Tunes, Tom & Jerry i ewentualnie Chojrak.
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

jakiś czas temu podobało mi się 2 Stupid Dogs :]. Chorjak? hm..głupawe, ale czasem można obejrzeć, niektóre odcinki całkiem klimaciarskie Big Grin

A Johnny wymiata Laughing
Laboratorium Dextera też spoko, ale generalnie wolę bajeczki starszego typu =P

Jak byłam młodziutka to oglądałam namiętnie He-Mana =D Widać co ze mnie wyrosło. Poza tym lubiłam wszelkie Popeye, Króliki Bugsy, Kaczory Duffy itp (nie ciepie myszki miki :!: )
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

TisH napisał(a):Hmmmm, kiedys ogladalam "Rockos Modernes Leben", bylo tam cos o jakims piesku ale nie pamietam co dokladnie, bo to bylo kilka lat temu. Wiem, ze kreskowka bardzo mi sie podobala Smile

To nie było o takim kangurze i krowie rodzaju męskiego? (bo nie nazwłaby, go bykiem...) jeśi to o tą bajkę chodzi to oglądałem ją jak byłem taki malusi heh....

Poza tym "ed, edd, eddy" tez są spoko. hehehe...co do tematu, "chojrak" jest dla mnie troszkę za straszny Big Grin ... i powiem szczerze.. najbardziej lubię Eustachego! Eustachy rulez buahahahahahaha Laughing
Odpowiedz

moje najśmiejszniejsze kreskówki to: JOHNNY BRAVO, EDD ED I EDDY , MEGAS XLR - TYLKO TO MNIE SMIESZY, BO TO JEST BEZ SENSU, LUBIE TAKI GLUPAWY HUMOR.

NIENAWIDZE TOM I DZERY , LONEJ TIUNS I CHOJRAKA.
("kiedy gliny ogladały moja dupe w nadziei znalezienia tam narkotyków, pierdziałem na nich i próbowałem ich obsrac"- powiedzial SiD Vicious po wkroczeniu policji na jakichs ich koncert
Odpowiedz

Zgadzam się z przedmówcą.Megas XLR jest super,oglądam w każdy weekend.

Big Grin
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

widze ze kreskowki na topie Smile, ja nic ni ogladam, szczerze mowiac zapomnialem jak wyglada telewizor Rolleyes
up the irons!!!
Odpowiedz

chjrak jest bardzo fajny nie mam mocnych :> ale wole atomówki TongueTongueTongue Surprised
Odpowiedz

xxx
Big GrinBig GrinBig Grin
Odpowiedz

fethora napisał(a):Ponury Żniwiarz był super!!!
Czy ktoś się orientuje... czy to jeszcze leci? Smile

Niestety,już nie leci.Wielka szkoda.
Sad
Odpowiedz

Ajana napisał(a):
fethora napisał(a):Ponury Żniwiarz był super!!!
Czy ktoś się orientuje... czy to jeszcze leci? Smile

Niestety,już nie leci.Wielka szkoda.
Sad

Crying or Very Sad Crying or Very Sad Nio, nie leci... Crying or Very Sad Crying or Very Sad A to była zdecydowanie najlepsiejsza kreskówka na CN o czym juz prawdopodobnie pisałem... Ech, smutne jest życie bez Ponurego... Sad Rolleyes
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

że też ten temat jest wciąż aktualizowany... ile można gadać o kreskówkach?

(a tak w ogóle to ogląda ktoś Kleszcza? Wink )
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

Ja oglądałam, ale już nie leci.Szkoda.
Odpowiedz

"Kleszcz", jeśli się nie mylę to emitowany jest na Jetixie (dawniej to się nazywało Fox Kids) ale to dla mnie troszkę zbyt dziwna bajka, czasami oglądam jak już zupełnie nie mam nic do roboty, albo jak kompa mi okupują starsi :? . Jeśli się nie mylę, pamiętam odcinek z żywymi wąsami Surprised
Odpowiedz

Chojrak był fajny, miał swój klimacik. A poza tym uwielbiam Johnny'ego Bravo (-Pamela Anderson to moja kuzynka; -Tak, tak - a świnie latają Smile ), Dextera, Samuraja Jack'a... ech, dużo by wymieniać Big Grin
Odpowiedz

chojrak może być edki i dżony powalają swą głoopotą dlatego ich kocham a ostatnio wkręcił mi się dom dla zmyślonych przyjaciół pani foster bloo wymiata
This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.