- Liczba postów:
- 57
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Hmmm..."Laleczka Chuckie 3".Miał być horror a wyszła komedia.
Bek...
- Liczba postów:
- 39
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
"madpuchatek" możesz dać mi jakiś link lub co w powiękrzeniu, do tego obrazka co jets pod twoim nickiem ? z góry dziękuje. sława
Złoty Cierń - Antyludzkie wyzwolenie
- Liczba postów:
- 347
- Liczba wątków:
- 22
- Reputacja:
-
0
Dżemik napisał(a):Prisca napisał(a):5. Vanilla Sky - jak wyżej
Ahh.. bluznisz moja droga.. =P IMHO jeden z najlepszych filmow w historii kinematografii.. =] Mniam.. Kto nie ogladal- nie sluchac Priscy tylko biec do wypozyczalni.. =P
Mnie tam się podobał

W przeciwieństwie do np.Titanica czy Pięknego umysłu,jakoś nie wciągnęły mnie te filmy :? Za to totalnym idiotyzmem był Fredy vs.Jason
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
- Liczba postów:
- 145
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
...najgorszy film jaki ogladalam..oj..troche ich bylo..
przemysle filmowy rzadko potrafi mnie pozytywnie zaskoczyc..
Amelia-..ta narracja w tym filmie wykonczyla mnie...obejrzalam tylko pierwsze 30 min...dalej juz nie wytrzymalam
Krolowa Potepionych-..wogole czy oni ksiazke czytali..polowe zmienili..polowe opuscili...
Not another teen movie-...to to juz wogole kompletne dno..mieszanka wszytskich filmow..
Starszny film-...podziwiam ludzi ktorzy maja takie durne pomysly na filmy..(i jego kolejne czesci..tez kompletna klapa)
Dziennik Bridget Jones-..zeby nakrecic film o kobiecie ktora tylko liczy kaolrie i uzala sie nad soba..to trzeba miec swoj swiat..albo samemu byc wariatem..drugiej czesci tego filmu nawet nie mialam zamiaru ogladac..
Znaki-..tosz to juz wogole dla mnie durny film...a ten ufoludek to kurde zajebisty byl...
itp..itd...
i jak tu nie kochac przemyslu kinowego..:/
..."szalenswto weszlo w nasze glowy bo...On jest spelnieniem niespelnionych wciaz marzen...
- Liczba postów:
- 481
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
o Amelii, Dziennikach BJ i prawie wszystkich innych filmach przez Ciebie wymienionych nie mogę nic powiedzieć, bo po prostu z założenia ich nie widziałam - nie mój gatunek. Dalej sądzę że najgorsza była "Osada", myślałam że będzie horror - nie wyszło.
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
- Liczba postów:
- 50
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Statek Widmo
takiej sciery nie polecam nikomu!! sam na moje nieszczescie rzucilem sie na ten film :? nieswiadom tego jakie to badziewie jest! ponad godzina zycia stracona :?
- Liczba postów:
- 969
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
O tak, Statek Wimo to tragedia jakich mało... Zabawny był tylko początek, rzeźnia na pokładzie, reszta o kant dupy...
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
- Liczba postów:
- 38
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
najgorszy film jaki oglądłem to
Van hellsing
Czarna agrafka ma zimno w szufladzie.
GREEN DAY,the Offspring, Sex Pistols, Bad Religion to moje życie