01-28-2005, 12:40 PM
qba... nie rozumiem o co ci chodzi? koles nade mna mial jakies watpliwosci wiec wyjasnilam... ja problemu nie widze
Być to nic trudnego... Trudniej jest przetrwać...
A tak to się buntuj,na dobre Ci może wyjść
Nie stajesz się tym,czym oni chcą,żebyś była,ale stajesz się tym,kim Ty chcesz być
W mieście pewnie poznasz podobnych sobie i będzie ok-więcej ludzi-większe szanse na znajomości,również te bliższe
.. że zastanawiam się czy by się nie przerzucić na dziewczynki :?
- ciekawe czemu
hock:
Hydra[Female]™' napisał(a):co do bliższych kontaktów... faceci zawiedli mnie już tyle razyW końcu facet to świnia :? Ale moja druga połowa mi mówiła,jak to się śmieje z facetów i nigdy się nie zakocha,jak byliśmy przyjaciółmi...No i się dogadaliśmy.. że zastanawiam się czy by się nie przerzucić na dziewczynki :?
Ale jakoś nie mam zamiaru Jej zawodzić.Tak więc nie rób przedwczesnych założeń,bo wszystko może się całkiem zmienić
i koło się zamyka, zależy na kogo się trafi więc proszę mi nie stereotypować, do samobójców : jeżeli chcesz się zabić to to zrób a nie pisz o tym, jeżli masz problem to skieruj sie z nim do właściwych ludzi a oni ci pomogą
nie warto narażać życia dla uwidocznienia swojego problemu gdy można to zrobić w inny sposób ... przeszedłem przez wiele i nie mam zamiaru o tym opowiadać, obejrzyjcie "Saw'a" i nabierzcie szacunku do życia, bo ja nie to on się zjawi
Minus?Często zdajesz sobie sprawę z tego dopiero wtedy,gdy pomoc już nie jest potrzebna.A inni nie zdążają się o tym przekonać...
wypryski na twarzy, ramionach (ilośc niekontrolowana)
, zbyt duża masa ciała....... niewielki biust.....okropnie duze i szerokie stopy... nooo i szereg innych niedoskonałości... z charakteru to hmm.... zbyt długo by wymieniać.... ogólnie zalecana wymiana na lepszy model albo wogóle niewychodzenie z domu.....
Wyrok jest taki, ze zostane starą panną, ewentualnie z zapędem na męza w wieku ok 49 lat.... =]]]

) przeszkadza mi mój wzrost czyli całe 160 cm grrr(krasnale sa wśród was) i skóra ale cóż to minie a qurduplem zostanę...
Ale że facet lepszy od kobiety?
Chyba w kroku dłuższy