12-30-2004, 08:22 PM
No zajebiście.Zespół gra pogański black ale bierze na warsztat utwory takich zespołów jak Mayhem czy Gorgoroth 8)
![[Obrazek: logo.jpg]](http://i23.photobucket.com/albums/b377/Gameness/logo.jpg)
hegemon88 napisał(a):2 nasze utwory i covery Prawdziwego Mayhem, Prawdziwego Gorgoroth i Carpathian Forest takie jak Under the Pagan Megalith, Pure Fucking Armageddon czy też Chainsaw gutsfuck...) tak więc jest to ponad 50 minut siarczystego Pagan Black Metalu wprost z Opola
Dechri napisał(a):a przez twoje ekstremalne błędy hegemonie bez szkoły nie dałem rady doczytać wywiadu do końca ale nie żałuję na prawdę
Cesarzyk napisał(a):Sam to zrobiłeś h8fulu? Gudi gudi i nic nie wspomnę że byłeś moderatorem na forum duskforesthehe schlebia mi, że splendor za ten znakomity zart spada na mnie, ale to napawde nie ja. poza tym hegemon tez był w schyłkowym okresie tego forum moderem, wiec admin nadajacy statusy musiałby sie skumać jeśli bylibyśmy te sama osoba
s4tyr napisał(a):Nie czytalem do konca, pierwsze slowo jakie rzucilo mi sie w oczy to "zespul" - po tym podziekowalem dalszego czytaniaNie pozostaje mi nic innego jak postawić Ci browa
Padlo tu jeszcze stwierdzenie "Prawdziwego Mayhem" - od kiedy do kiedy jest ten "Prawdziwy" Mayhem? Wiem, wiem nie jestem trÓÓ bo nie wiem, nie bawie sie w "Prawdziwosc" kapeli. Jesli kapela gra dobrze to gra dobrze, a po kiego okreslac ja mianem trÓÓ czy nieTRÓÓ. Jesli Chimera nie jest zaliczana do trÓÓ Mayhem to ja chrzanie podzialki - Chimera jest zajebista i mam w dupie co mi teraz trÓÓ powiedza
Balthor napisał(a):black bedzie mi sie kojarzyl z antychrzescijanstwem... nie wiem czemu nawet ^^