12-18-2004, 06:47 PM
A ja lubię oglądać sporty ekstremalne. Znaczy się zawody, zwłaszcza na bmx
Niestety filmu nie obejrzę, bo moim rodzicom znudziła się kablówka

Beast King napisał(a):Gdzieś czytałem wypowiedź stewerdessy z samolotu, którym lecieli pistolsi: "To najobrzydliwsi ludzie, jakich kiedykolwiek spotkałam"Jakoś nie jestem specjalnie zaskoczona
gabrysia napisał(a):Beast King napisał(a):Gdzieś czytałem wypowiedź stewerdessy z samolotu, którym lecieli pistolsi: "To najobrzydliwsi ludzie, jakich kiedykolwiek spotkałam"Jakoś nie jestem specjalnie zaskoczona![]()
XdkyX napisał(a):ja i tak uwazam ze chlopcy ze Slipknota sa przekotami jezeli chodzi o tego typu wybryki. No bo jezeli gitarzysta rzuca dawno zdechlym krukiem po publicznosci, a tamta wdychajac aromat rzyga pod siebie no to sorry.o jaki mroczny...
Frustra napisał(a):no tak, w końcu w samym filmie "wściekłość i brud" jest pokazane wyraźnie, jak wyglądało życie pistolsów. Mimo to zespół stoi u mnie w czołówce muzyki punk, mimo że ich kariera nie trwała długo, to jednak został po nich ślad. A utwory "Anarchy it the UK" i słynne Boże Chroń królową powalają.Yeah, to także jeden z moich ulubionych punkowych zespołów. Tylko dlaczego wszyscy tak wielbią Sida? Tego za cholerę nie potrafię zrozumieć :?