01-18-2005, 12:25 AM
Kolejny temat, mozna powiedziec typowo statsiarski, ale ja juz sobie poradze z kasowaniem (; Nie chodzi tutaj o chwalenie sie, ja sam kupuje moze 2-3 plyty na miesiac, zalezy za jaka cene, zeby zmiescic sie w limitach (; Mozna to zaliczyc do tematu informacyjnego, podzielenia sie wrazeniami z tego co sie nabylo (;
Hm,.. moze sam zaczne (;
Rok zaczol sie bardzo ladnie, nabylem DVD KATa, ktore oprocz kilku mankamentow (takich jak specjalnie? obnizona ilosc klatek w niektorych momentach) jest naprawde swietne. Tydzien temu dotarla do mnie koperta z swietnym demkiem Triglav'a (pozdro Sat (; ). A dzis, ku pokrzepieniu mojego jakze brzydkiego serduszka nabylem, Coma - Pierwsze wyjscie z mroku. Plyte znalem, ale naprawde chcialem miec orginal tego cuda (; Teraz bede probowal znalezc jakos ich demko,.. muzyke maja swietna a te teksty plus charakterystyczny wokal? Miodzio (;
Nom, to chyba tyle na dzis (; Obecnie zbieram na plyte Turbo, ktora bardzo chcialbym miec, oraz na albumy Dzemu - 2 CD w Cenie 1 (;
Ps. Temat naprawde bedzie pod moderacja, chocbym mial go skasowac calego,...
Ps2. Mam nadzieje ze ktos tu kupuje jakies CD/MC raz na jakis czas,.. zreszta, najwyzej temat umrze smiercia naturalna po miesiacu.
Ps3. Podobny temat widnieje na pewnym forum i tam jakos zyje, ale patrzac na to forum to marnie to widze, raz kozie smierc.
Hm,.. moze sam zaczne (;
Rok zaczol sie bardzo ladnie, nabylem DVD KATa, ktore oprocz kilku mankamentow (takich jak specjalnie? obnizona ilosc klatek w niektorych momentach) jest naprawde swietne. Tydzien temu dotarla do mnie koperta z swietnym demkiem Triglav'a (pozdro Sat (; ). A dzis, ku pokrzepieniu mojego jakze brzydkiego serduszka nabylem, Coma - Pierwsze wyjscie z mroku. Plyte znalem, ale naprawde chcialem miec orginal tego cuda (; Teraz bede probowal znalezc jakos ich demko,.. muzyke maja swietna a te teksty plus charakterystyczny wokal? Miodzio (;
Nom, to chyba tyle na dzis (; Obecnie zbieram na plyte Turbo, ktora bardzo chcialbym miec, oraz na albumy Dzemu - 2 CD w Cenie 1 (;
Ps. Temat naprawde bedzie pod moderacja, chocbym mial go skasowac calego,...
Ps2. Mam nadzieje ze ktos tu kupuje jakies CD/MC raz na jakis czas,.. zreszta, najwyzej temat umrze smiercia naturalna po miesiacu.
Ps3. Podobny temat widnieje na pewnym forum i tam jakos zyje, ale patrzac na to forum to marnie to widze, raz kozie smierc.

kurtka skórzana MMGROVIG DARK CHOCOLATE
kurtka skórzana MMGROVIG TOBACCO
buty NEW ROCK WALL HEAVY ROCK URBANO NEGRO [M-OVERZTANK373B-C1]
buty NEW ROCK WALL HEAVY ROCK URBANO MARRON [M-106WALL-C24]
Stay Happy
, a na święta dostałam płytę Rhapsody "Symphony Of Enchanted Lands II - The Dark Scret"
![[Obrazek: niekarmt10gq.jpg]](http://img239.imageshack.us/img239/3684/niekarmt10gq.jpg)