01-03-2005, 07:00 PM
Gabrycha ty tam Zeromancer itp. bo masz braki a nie tu jakies placki

Mind.In.A.Box :* :* :*
Aeroth napisał(a):Gabrycha ty tam Zeromancer itp. bo masz braki a nie tu jakies plackiPiter wyluzuj
Dżemik napisał(a):To on jest bi? Aj.. wiedzialem ze cus z nim nie tak.. =/Nom, jest biseksualistą. Ale nie przeszkadza mu to w robieniu fajnej muzy
Dżemik napisał(a):Homo nie.. Ale bi? Niech sie zdecyduje.. albo kobita.. albo chlopaczek.. Tak.. mysle ze cos z nim nie tak.. Teraz juz wiem dlaczego wyglada jak niewiasta.. i to watla..Dżemik, teraz żeś mnie rozwalił. Jaka podobna muza?? Stary, Ty w ogóle masz pojęcie co piszesz? Słuchałeś kiedyś Placebo i Rasmus? Gdzie Ty widzisz podobieństwo? No i wokal teko kolesia z piórkami w kudłach jest do dupy za przeproszeniem. Niby stara się drzeć niekiedy, a ma momentami taki przesłodzony głos. Ochydaaaa! Ładniejsze utwory mówisz? Placebo ma dopiero ładne piosenki
Ale nie lacze tego z muzyka.. Kiepska zreszta.. Wole juz The Rasmus.. podobna muza.. podobny image.. a wokal i utwory ladniejsze..
gabrysia napisał(a):No i wokal teko kolesia z piórkami w kudłach jest do dupy za przeproszeniem. Niby stara się drzeć niekiedy, a ma momentami taki przesłodzony głos. Ochydaaaa! Ładniejsze utwory mówisz? Placebo ma dopiero ładne piosenkiA wokalista Placebo śpiewa lepiej? Jakoś nie słyszę... Rasmus i Placebo - jeden ch...Posłuchaj sobie ich płyt, a dopiero potem porównuj do jakiegoś chu*** Rasmus.
gabrysia napisał(a):Dżemik napisał(a):Homo nie.. Ale bi? Niech sie zdecyduje.. albo kobita.. albo chlopaczek.. Tak.. mysle ze cos z nim nie tak.. Teraz juz wiem dlaczego wyglada jak niewiasta.. i to watla..Dżemik, teraz żeś mnie rozwalił. Jaka podobna muza?? Stary, Ty w ogóle masz pojęcie co piszesz? Słuchałeś kiedyś Placebo i Rasmus? Gdzie Ty widzisz podobieństwo? No i wokal teko kolesia z piórkami w kudłach jest do dupy za przeproszeniem. Niby stara się drzeć niekiedy, a ma momentami taki przesłodzony głos. Ochydaaaa! Ładniejsze utwory mówisz? Placebo ma dopiero ładne piosenki
Ale nie lacze tego z muzyka.. Kiepska zreszta.. Wole juz The Rasmus.. podobna muza.. podobny image.. a wokal i utwory ladniejsze..Posłuchaj sobie ich płyt, a dopiero potem porównuj do jakiegoś chu*** Rasmus.
aXe Rose napisał(a):Twierdzisz, że Placebo gra nu-metal?????? Nie twierdzę, że ma wybitny wokal, ale aż tak źle to chyba nie jestgabrysia napisał(a):No i wokal teko kolesia z piórkami w kudłach jest do dupy za przeproszeniem. Niby stara się drzeć niekiedy, a ma momentami taki przesłodzony głos. Ochydaaaa! Ładniejsze utwory mówisz? Placebo ma dopiero ładne piosenkiA wokalista Placebo śpiewa lepiej? Jakoś nie słyszę... Rasmus i Placebo - jeden ch...Posłuchaj sobie ich płyt, a dopiero potem porównuj do jakiegoś chu*** Rasmus.
Porządny wokal to dla mnie Hetfield, Lemmy, Rose, Tyler... a nie jakiś nu-metalowy popierdek...
Skippy napisał(a):PS> Jak panowie Apocalipticy mogli zaprosić do współpracy tego 'wokaliste' z The Rasmus...