• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Glany

no niezle,nie powiem Smile .A co do steeli:jedni chodzą w nich 4 lata,inni 3 miechy. Big Grin
"...Ashes to ashes, dust to dust
Chemical warfare and the bloodlust
Sign of Mars in a time to come
Mankind has finally done..."

[Obrazek: niekarmt10gq.jpg]
Odpowiedz

ja w steelach od 3 lat ganiam. Niedługo sie na newrocki przesiadam chyba.
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

mam jedne 2,5 letnie steele , bialo-czarne, 14-dzurkowe, które to są genialne do ochrony nog na koncertach ^^ [ ale jako , że są przecierane , nie nadają się już do wyjścia do ludzi =P ] . Dlatego też na co dzień od jakiś 4 miechów noszę śliczne białe , matowe glaniki , 10 -dziurkowe =D , o ktore dbam jak chyba o żadne obuwie XD [ niesamowicie wygodne btw ]
Odpowiedz

wybralem steele Surprised
"...Ashes to ashes, dust to dust
Chemical warfare and the bloodlust
Sign of Mars in a time to come
Mankind has finally done..."

[Obrazek: niekarmt10gq.jpg]
Odpowiedz

no i dobry wybór. Kiedyś zbierałam skrupulatnie kasę, kupiłam sobie wspaniałe Gripfasty z pieknym kilku centymetrowym koturnem, za przeszło 400 zł!!!! O zgrozo rozpadły się po upływie roku do takiego stopnia że jak wyjdę w chłodny, zimowy wieczór to mi przewiewa stope! Popruły się tez w ładnych kilku miejscach. Za to już kupiłam sobie steele (15-tki) za 180 zł!!! Laughing
Odpowiedz

A ja mam Shelly's Ranger i nie narzekam Smile
Poobijane ostro, ale koncerty, wypady na "picie" i powroty nocami do domu robia swoje Big Grin
NO i bajer, do kazdego bierznika wkrecilem sobie srube, to jest efekt, a jak sliskoBig Grin
Dlany caly czas na nogach... no prawie... w szkole bym sie zabil tak slisko, przy trzecim upadku ze schodow zrezygnowalem.
Niedlugo zakupie sobie inne... juz zaczyna sie akcja zbieranie... ^^
Odpowiedz

Widze że rozmowa przekształciła sie w to co kto ma w półce Tongue dobra dołacze sie Big Grin Ja mam niskie glany bialo czarne Big Grin i dziesiecio dziurkowe pomarańczowo czarne grindersy obie pary mam już 2 lata i nie nażekam dresy już je poczuły Tongue teraz musze gdzieś wyczaić pomarańczowe sznurówki bedzie komplet. I dla mnie nie ważne czy lato czy zima i tak będe w glanach chodzić Laughing
Co oni nam daja ?
-Kotlet mielony ze zgnitych idealow
Co oni nam daja ?
-Tradycje niewoli i zakaz swiadomosci
Co oni nam daja ?
-Wiedz chociaz ty ...Mnie kochaj
Odpowiedz

ja mam czarne HD ze sladami bordowego lakieru do paznokci Tongue do tego czerwone sznuroweczki ...chce je pomalowac niedlugo na czerwono ...maja juz z 5 lat ... wsumie na tyle ile przezyly to niezle sie trzymaja ...
glany jesien zima wiosna ... no i spora czesc lata ...jakos sobie nie wyobrazam zeby isc na koncert w tenisowkach a jak latem jest bardzo bardzo goraco to jezuski .. albo tenisoweczki
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Ja nie nosze ani czerwonych ani białych sznurówek jak dla mnie nosze je skinhedzi Tongue X razy widziałem skina w glanach i czerwonych sznurówkach Tongue
Co oni nam daja ?
-Kotlet mielony ze zgnitych idealow
Co oni nam daja ?
-Tradycje niewoli i zakaz swiadomosci
Co oni nam daja ?
-Wiedz chociaz ty ...Mnie kochaj
Odpowiedz

nie kazdy z czerwonymi sznurowkami to skinhead ....tak samo jak nei kazdy chlopak w dlugich wlosach to metal
cale zycie na debecie
Odpowiedz

to fakt.
Jak dla mnie białe bądz czerwone sznurówki to obciach.
Odpowiedz

Jedyny słuszny kolor zarówno glanów jak i sznurówek do nich to czarny Laughing
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

biale ujda tylko do glanow z bialymi szyciami .. zreszta co kto lubi ..a kolor glanow to tez co kto lubi ...Smile
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Alsvartr napisał(a):Jedyny słuszny kolor zarówno glanów jak i sznurówek do nich to czarny Laughing

Popieram Laughing
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

hehehe yeah Smile ale przyznam różowe glany ładnie by sie prezentowały... o_O
w szkole mam typiare co chodzi w różowych kozaczkach.. z takim futerkiem fajniastym, po prostu łaaał Big Grin
Odpowiedz