04-27-2005, 11:21 PM
żebym ja jeszcze k(U)rwa wiedział o co ci biega??
aXe Rose napisał(a):Uwielbiam ten zespół, chociaż przyznam się: nie wiedziałem, że to power...dlatego piszesz później takie pierdoły że przedstawiciele Power Metalu to nightwish itp. i że jest on gejowy...
Zaorać Rhapsody, BG i tym podobne shity, które zniekształcają pojęcie tej muzyki :?
DeMoN.|. napisał(a):No właśnie dlatego :?aXe Rose napisał(a):Uwielbiam ten zespół, chociaż przyznam się: nie wiedziałem, że to power...dlatego piszesz później takie pierdoły że przedstawiciele Power Metalu to nightwish itp. i że jest on gejowy...
Zaorać Rhapsody, BG i tym podobne shity, które zniekształcają pojęcie tej muzyki :?
aXe Rose napisał(a):nie wiem za bardzo o co Ci chodziDeMoN.|. napisał(a):No właśnie dlatego :?aXe Rose napisał(a):Uwielbiam ten zespół, chociaż przyznam się: nie wiedziałem, że to power...dlatego piszesz później takie pierdoły że przedstawiciele Power Metalu to nightwish itp. i że jest on gejowy...

Ale to tylko przez to, że nasłucha się człowiek o powermetalowym Rhapsody, że Nightwish to power, itp. Dezinformacja się szerzy - albo po prostu nietrafne dopasowanie zespołu do gatunku. Bo przecież nie widać najmniejszego podobieństwa między Metal Church czy Nevermore, a takim Rhapsody...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):Jeśli kogoś to interesuje, to David Wayne - genialny wokalista pierwszego składu Metal Church pare dni temu zmarłPatrz około 6 postów wyżej ^![]()
![]()
Atreju napisał(a):Tomash napisał(a):Jeśli kogoś to interesuje, to David Wayne - genialny wokalista pierwszego składu Metal Church pare dni temu zmarłPatrz około 6 postów wyżej ^![]()
![]()
ale nie zmienia to faktu, że to wielka strata dla metalu...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Atreju napisał(a):Czyli encyklopedyczny przykład prawdziwego power metalu.