• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ciekawa jestem...

Niedawno przeglądając waszą ofertę natknełam się na biały puder. Były dwa rodzaje tegoż pudru; jeden w płynie ( co mi bardzo odpowiadało) a drugi prasowany, niestety kiedy dziś weszłam na rockmetalshop zobaczyłam że tego pudru już niestety nie ma SadSad(a dopiero teraz uzbierałam kasę i mogłam sobie na niego pozwolić. Jak to jest że niektóre rzeczy z tego sklepu znikają bezpowrotnie? Czy będzie taka szansa że uda wam się sprowadzić ponownie? Rzecz również dotyczy ubrań z cyklu ,,odzież gotycka'' Crying or Very Sad
Odpowiedz

to w plynie to byl chyba bardziej podklad niz puder tak mi sie wydaje.tez bym chciala zobaczyc jakies fajne gotyckie ciuchy szczegolnie sukienki. bo te co sa w ofercie teraz to niedojrze ze brzydkie to jeszcze drogie.
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

może niektóre nie są aż takie rewelacyjne, ale jak na mój gust ta jest śliczna!!!!!!http://www.koszulki.win.pl/go/_info/?id=9293 niestety jak narazie nie stać mnie na nią Sad( Widziałam za to dość ciekawą bluzkę z rozszerzanymi rękawkami z motywami kwiatów i krzyżem na środku, no ale oczywiście już poszła..... Nie rozumiem dlaczego w tym sklepie zamawiają tak mało sztuk!!!!!!! Question Question Question
Odpowiedz

No właśnie -_-''. Albo sprowadzają za małe ilości towarów, albo RMS ma aż tylu fanów...
O mały włos mi glanów nie wykupili. Byłam pierwsza ^^. Wczoraj wysłali paczkę, wchodzę dzisiaj - nie ma ich już ^-^. Albo tak samo było z rękawiczkami - też mi wykupili, czekałam na nie trzy miesiące (!). Teraz się boję, że mi wyjedzą też drugie rękawiczki, czarno - czerwone Sad . TO już jest fobia, chcę sobie zamówić 100 ćwieków - jak mi wykupią, to się załamię, wszytsko mi sprzątacie sprzed mojego długiego nochala! Crying or Very Sad
Odpowiedz

ale nie tak prędko!!!!! niedlugo nazbieram kasy, i wykupię wszystko co mi się spodoba ;p wyprzedę was!!! tak mi przykro że dla kogoś nie wystarczy ... se se se! Laughing może i wredna jestem, ale następnym razem to ja będę pierwsza! Mad Big Grin
Odpowiedz

chcialbym was kobitki poogladac w tych pieknych strojach... Confusedhock:
Odpowiedz

Big Grin Mr. Green hehehehBig Grin Big Grin my kobitki dajemy radę w ciuszkach firmy Omen Big Grin Angry 8)
Odpowiedz

albo w robionych wlasnorecznie..wychodzi o wiele taniej a ile mozliwosci
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.