- Liczba postów:
- 8
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
- 0
Są zajebiste, szczególnie "Hannibal"
- Liczba postów:
- 226
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
- 0
większość horrorów które oglądałem były bardziej śmieszne niż straszne nie wiem ten gatunek tak ma jak kiedyś pisałem jednym z dobrych horrorów które naprawdę mi się podobały i nie był on śmieszny był darkness no cóż może i tu nie trafiłem na odpowiednie filmy
- Liczba postów:
- 2,058
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
- 0
Seria Halloween rządzi 8) To moje ulubione horrory, a poza tym "Noc żywych trupów"
- Liczba postów:
- 5
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
- 0
Są zajebiste, szczególnie "Hannibal"
Tak, tak, tak. Jeden z moich ulubionych filmów
Zgadzam sie...Hannibal byl genialny... tak poza tym ja wole psyhologiczne niz zwykle horrory..np: pila II, cube, lowcy umysłow
Jeśli tylko jest w twej mocy
Niewidzialne widzieć dziwy
Pędź tysiące dni i nocy
Aż ośnieży cię włos siwy;
Jedź a powiesz po powrocie
Że widziałeś cudów krocie
Ale przecie
Nigdzie w świecie
Nie dowierza się kobiecie
- Liczba postów:
- 303
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
- 0
Bardzo lubie ten gatunek, jednak wole filmy z klimatem a nie 100% gore(w takich produkcjach raczej nic strasznego nie ma), taki ktory oglada sie z napieciem i zainteresowaniem a nie ze swiadomoscia typu "wow to juz 101 trup w filmie".
Jednak to nie znaczy ze gore nie lubie od czasu do czasu obejrzec heeh.
Z ostatnich filmow ktore obejrzalem bardzo mi sie spodobal film "Wolf Creek" oparty na autentycznych wydarzeniach jak dla mnie 9/10, jeden z lepszych filmow 2005-ego roku tego gatunku.
Zawiodlem sie natomiast na filmie "The skeleton Key", mimo ciekawego poczatku pozniej jest coraz gorzej i gorzej, koncowka fatalna 5/10.
Poza tym przymierzam sie do obejrzenia filmu "Venom" takze ponoc jest dobry. No i musze nadrobic zaleglosci bo nie ogladalem tego slawetnego juz obrazu pt. "Ring".
- Liczba postów:
- 393
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
- 0
Syska napisał(a):1-"Oszukac przeznaczenie"
Syf jakich mało.
"Egzorcyzmy Emily Rose" całkiem niezłym filmem są, pozytywnie się rozczarowałem, chociaż nie za bardzo da się na nim zesrać ze strachu.

Mam podobnie, jak Scully. W sumie ciężko o film potrafiący zbudować napięcie, czasem może serducho i zabije szybciej, ale na tym się kończy.
Jednakże w wieku 12 lat ostro się przeraziłem "Candymanem".

Dorwałem jednak "Ju-on", może to będzie coś godnego uwagi.
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways