• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

TOP 10 [metal]

dobromirsite napisał(a):Bo tak ten chuj ma na imię, a ja głoszę prawdę o tym. Ale widzę że ty stosujesz goebbelsowskie metody - chcesz by kłamstwo stało się prawdą!!!
w takim razie proszę o update mojego konta na kill list: "stosuje goebbelsowskie metody propagandowe"
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

Chujonosz napisał(a):Mówię o kamilu, a nie tym idiocie Big Grin
Mateusz wajche przeloz
Odpowiedz

dobromirsite napisał(a):Wiem kurwo, kto jest lewakiem a kto nie bo czerwone ścierwo rozpoznaje na kilometr.
no to gratuluje, na 400km i to przez neta, szacun ziom!
A Merola znasz?

dobromirsite napisał(a):Bo tak ten chuj ma na imię, a ja głoszę prawdę o tym
no to chyba jest cos o czym on sam nie wie.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Cytat:w takim razie proszę o update mojego konta na kill list: "stosuje goebbelsowskie metody propagandowe"

Z przyjemnością to umieszczę na KILL LIST, nazisto!!!

Valhalla napisał(a):A Merola znasz?

O kogo ci chodzi?
Odpowiedz

dobromirsite napisał(a):
Valhalla napisał(a):A Merola znasz?
O kogo ci chodzi?

o merola, patrz wyzej
Odpowiedz

jestes taki true slowianski i merola nie znasz?
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

lenin139

Coś ty za jeden? Chcesz na KILL LIST lewaku?
Odpowiedz

jestem pewny że chce. mnie też możesz drugi raz wpisać Big Grin
Odpowiedz

no i jestem, ale:

KILL LIST

24. lenin139
-Z Forum Rockmetalshop.pl (dokładnie:uljanowsk)
-Powód: marksista, trockista, komuch. lewak, socjalista, stalinista, leninowiec, obraza wojów Arji, brak szacunku dla pana KelThuza

jakbys sie dobromir uczyl w szkole, wiedzialbys ze trockizm to poglad na komunizm sprzeczny z stalinizmem, a stalin nawet kazal zajebac trockiego (skutecznie!)

chyba ze lekcje o tym bedziecie miec dopiero w drugiej klasie - wtedy przepraszam, ale na przyszlosc lepiej nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz pojecia. mimo to mam szczera nadzieje ze kiedys w koncu dorosniesz, dojrzejesz i zmadrzejesz, bo widze ze obecnie zatrzymales sie na etapie bajek o perunie, swarogu i dziadku mrozie

a, i powodzenia w szukaniu mnie po uljanowsku, patalachy
Na barykady, ludu roboczy,
Czerwony sztandar do góry wznieś!
Cześć Lassallowi, Marksowi sława,
Precz z burżuazją, ludowi cześć!
Odpowiedz

O ja pierdole, jaka merytoryczna wypowiedz! Zajebiście Lenin. Nie dość, że potraktowałeś listę poważne to jeszcze zaszpanowałeś wiedzą w temacie, który nawet do podcierania dupy się nie nadaje \m/
Odpowiedz

lenin139 napisał(a):jakbys sie dobromir uczyl w szkole, wiedzialbys ze trockizm to poglad na komunizm sprzeczny z stalinizmem, a stalin nawet kazal zajebac trockiego (skutecznie!)

Należysz do lewactwa i chuj mnie obchodzi, czy jesteś trockistą czy stalinistą, dla mnie te dwa poglądy są na równi bo i tak pochodzą od czerwonej zarazy która zalewa świat! Jesteś kurwa wrogiem nr1!
Wajdeloty cichy śpiew
Krzepi serca nam
Mieczem wyrąbiemy trakt
Ku Arji srebrnych bram
Odpowiedz

a Ty debilem numer 2

1 to kelthuz, a 3 to removed2
Odpowiedz

Cytat:a Ty debilem numer 2

1 to kelthuz, a 3 to removed2

Wypierdalaj nazi-murzynie do obozu, bo tam twoje miejsce! KILL!!!
Wajdeloty cichy śpiew
Krzepi serca nam
Mieczem wyrąbiemy trakt
Ku Arji srebrnych bram
Odpowiedz

ej dobromir, slyszales ze Marek Włodarczyk przebral sie za Batmana?

http://www.pudelek.pl/artykul/16803/gwia...u_batmana/
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):potraktowałeś listę poważne

ta, moze jeszcze mi powiesz ze dziadek mroz nie istnieje? Crying or Very Sad

dobromirsite napisał(a):Wypierdalaj nazi-murzynie do obozu, bo tam twoje miejsce! KILL!!!

wbrew pozorom nalezy interpretowac to jako zyczliwosc, jako ze dobromir sam spedzil wiele milych chwil na obozach rehabilitacyjnych dla dzieci z uposledzeniem psychoruchowym
Na barykady, ludu roboczy,
Czerwony sztandar do góry wznieś!
Cześć Lassallowi, Marksowi sława,
Precz z burżuazją, ludowi cześć!
Odpowiedz