Sława! Wróciłem!
jankier napisał(a):aryjski rumak aż dwóch dni potrzebuje, by dotrzeć ze słowiańskiego zadupia do chrobacji? już wolę lewackie pociągi
A wiesz debilu gdzie jest chram Arkony? Koniem ani pociągiem to raczej tam nikt nie dojedzie.
RamzeS napisał(a):Strach przed czym?
Przed pojedynkiem na wiedzę ze mną.
RamzeS napisał(a):Zaden z nas sie nie wybiera na wasze tereny.No chyba ze w celach agroturystycznych. Tyle ze strasznie tam u was śmierdzi, więc w sumie chuj z tą waszą agroturystyką, możecie wypierdalać.
Chyba sobie kpisz idioto. A kto jeździ nad morze czy wycieczki do Warszawy czy Krakowa?
Wy nie możecie się pochwalić żadnymi porządnymi miastami. Np. takie Katowice to jeden wielki smród, brud, i ubóstwo.
RamzeS napisał(a):Chciałes napisać: "nie dam rady wydostać się z tego zadupia na jakim mieszkam, bo do najbliższej drogi asfaltowej jest jakieś trzy dni piechotą i PKS tu nie ma jak dojechać"
RamzeS napisał(a):Chciałeś napisać:"tylko po to żeby mi ktoś obił moją i tak paskudną wsiową mordę"
Przykro mi. Znowu się mylisz. Chciałem napisać dokładnie to co znajduje się w moich postach.
RamzeS napisał(a):Mam jechać taki kawał drogi tylko po to żeby w ciągu kilkunastu sekund wgnieść cię w ziemię bez naostrzania? Znajdź coś bliższego.
Przyznaj się w końcu. Boisz się i dlatego nie chcesz przyjechać.
RamzeS napisał(a):Mowiłem ześ niedouczony cuchnący gnojem kmiot? Mowiłem, no i jak widać miałem rację.
Wypowiedź bez sensu. Podaj jakieś argumenty.
Cytat:I na tym właśnie polega różnica między ludźmi cywilizowanymi a bandą wsiowych śmierdzieli jakimi jestescie.
Pierdolisz jak nic. Żadnych argumentów, tylko jakieś frazesy, z twojego zniemczonego móżdżku.
RamzeS napisał(a):, mamy XXI wiek cieciu, jeden osobnik z kałachem rozwala tą tępą bandę brudasów w ok 15 sekund. Proponuję zainwestować w nowoczesną armię
A wy na Śląsku macie jakaś armię?
Cytat:Hm a co wy wynaleźliście? Przypomnij m
-Teorię heliocentryczną.
-bombę kryptologiczną
-lampę naftową
-rad
-polon
oraz wiele innych.
Cytat:Gwoli scisłości ze Śląska pochodzi 10 noblistów
Tylko że to skurwysynie byli sami Niemcy.
Cytat:Nie, my mamy dobrą i uczciwą prace zakodowaną w genach
W chuju a nie w genach, jebany volksdeutschu.
Cytat:Gratuluję "wiedzy" z zakresu antropologii.
A wiesz debilu co to ironia?
RamzeS napisał(a):Nie wiem o jakiej gwarze mówisz, na codzien posługuję się zazwyczaj językiem śląskim, a jeśli tutaj piszę po polsku to tylko po to abyś mnie mógł zrozumieć a nie co chwila pytał co piszę. Proste
To wypierdalaj na śląskie fora, o ile istnieją. Ale ja i tak podejrzewam, że nie znasz swojej gwary(języka).
Co do śląskiego i ciebie jebany psie:
RamzeS to pieroński gorol, ze Sosnowca. A jak bajtlu myslisz że nie byda cie rozumioł jak bydziesz pisoł po śląsku to żeś jes w dużym błyndzie. Moja potynżno wszechmoc i wszechwiedzo pozwalo mi godać w kożdym jynzyku.
Zatym leć na gruba i zmaszkieć trocha wonglo, i wypierdalej z tego forum.
Azael.qqq napisał(a):Jaką wybierasz broń? Miecze czy topory, no i konno czy pieszo?
Topór i pieszo.