01-08-2010, 12:13 AM
ja jednak obejrzę cały. jak poprosisz to mogę ci później wyjaśnić o co chodziło
Zoltan napisał(a):Żaden z wrogów dextera jeszcze nie był tak blisko...żaden? wszyscy wcześniejsi wrogowie dużo wcześniej wiedzieli kim jest.
jankier napisał(a):żaden? wszyscy wcześniejsi wrogowie dużo wcześniej wiedzieli kim jest.Nie wyraziłem się precyzyjnie. Miałem na myśli, że jego smiertelny wróg sam doszedł do tego kim jest dexter i jeszcze bezczelnie przyszedł do jego miejsca pracy. Zaden z jego wrogow nie rzucil mu takiego wyzwania. Oczywiscie brat dextera, tamten zły prokurator czy ta brytyjska dupa zachodzili do niego, ale nie o to chodziło.
jankier napisał(a):4 seria nie była wcale taka nudna. "stłuczka" dextera i motyw z córką trinity to jak dla mnie jedne z top 10 akcji wszystkich seriiNie była taka nudna, te motywy które podałeś oczywiscie miały sens, jednak juz te nastepne serie nie były tak miodne jak pierwsza.
Znacznie lepszym killerem był brat dextera i ten koleś z 4 sezonu.
Zoltan napisał(a):Drugi jest z deka zbyt oczywisty i zbyt pobieżny, skrótowy.wtedy był ten wielki strajk scenarzystów w usa. powinni jeszcze raz nakręcić te sezon
Krzychun napisał(a):Byłem dzisiaj na "Parnassus" i powiem, że ten film jest strasznie ... nijaki. Mamy dobry zespół Ledger/Depp/Law/Farrell , trochę scenerii w stylu fantasy ,ale nic więcej. Fabuła naciągana, wymuszony dramatyzm. Nic ciekawego.ja se na to i tak pójdę