• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lenonki

Ciekawe czy chce się napierdalać.
Odpowiedz

Ostatnio zarejestrował się Lady Gniewica

chyba nadchodza posilki
Odpowiedz

Cytat:Ciekawe czy chce się napierdalać.

Napierdalanie jest dla plebsu. A ty nie jesteś godzien rządania satysfakcji honorowej
Odpowiedz

retorn style.
Odpowiedz

Cytat:Napierdalanie jest dla plebsu
a dysgrafia dla kretynów i nieuków
Odpowiedz

Mjollnir napisał(a):Napierdalanie jest dla plebsu.
Powiedz wprost, że cipa jesteś i wymiękasz. Na ulicy też pewnie spierdalasz przed własnym cieniem i płaczesz w opisach na gg o dresach i złych fanach techno.
Odpowiedz

nie zapomnij o "hip hop ziomkach spod trzepaka co są mocni tylko w grupie"
Odpowiedz

Cytat:Powiedz wprost, że cipa jesteś i wymiękasz.

Cipą jesteś ty. Tylko na forach dowartościowujesz się takimi tekstami i avatarami. W rzeczywistości jesteś pewnie dzieckiem, które za dużo czasu spędza przed komputerem.
Odpowiedz

To przechuj słabiak jesteś, skoro dissujesz z dzieciakiem przez Internet. Ogólnie to idź do łazienki i sprawdź czy nie masz nowego pryszcza, a później opisz tę przygodę na swoim blogu.
Coś czuję, że jesteś kolejnym, oryginalnym pagan pacyfistą z przymusu, który próbuje żyć ponad tłumem, a tak naprawdę jest po prostu pizdą, jak zresztą już wspomniałem. Tak więc dostajesz nową ksywę - Pizdapagan.

Pizdapagan napisał(a):Tylko na forach dowartościowujesz się takimi (...)avatarami.
No, zawsze chciałem mieć klatę jak Vegeta.
[Obrazek: thorhammergs6.jpg] Unposerpizda.
Odpowiedz

Eulogy, dzieciak pewnie jest w tym stylu
[Obrazek: Obrazek+11.png]
Odpowiedz

Mjollnir napisał(a):Cipą jesteś ty. Tylko na forach dowartościowujesz się takimi tekstami i avatarami. W rzeczywistości jesteś pewnie dzieckiem, które za dużo czasu spędza przed komputerem
a twoja dupa zjada jaja. już możesz spierdalać zanim się rozkręcę.
Odpowiedz

Axel napisał(a):Eulogy, dzieciak pewnie jest w tym stylu
[Obrazek: Obrazek+11.png]
Jeżeli kręci go tego typu styl i żyleciane megadziary, to musi mieć wyjebane konto na fotce. Faktycznie, brak tylko lenonek.
Odpowiedz

Po prostu lansuje się frajer Mad
Odpowiedz

Nie ma to jak świeża krew, jak mniemam.
Odpowiedz

Cytat:lansuje się frajer

Cytat:musi mieć wyjebane konto na fotce.

Cytat:dzieciak pewnie jest w tym stylu

Cytat:przechuj słabiak jesteś

Dałem wam trochę więcej czasu myśląc, że napiszecie coś ciekawego a tu proszę kolejna garść wyzwisk rodem z postawówki. Chociaż przyznam szczerze, że o wyższy iloraz inteligencji nigdy was nie podejrzewałem.

Axel dzięki, że pokazałeś nam swoje zdjęcia z naszej-klasy(już bycie tam zarejestrowanym jest wyjątkowo żenujące) ale to nie jest temat "Pochwal się swoimi dziarami".

Cytat:a twoja dupa zjada jaja. już możesz spierdalać zanim się rozkręcę.

Ale mnie nastraszyłeś tym postem Big Grin.
Ty wydajesz się najmniej inteligentny z całej gromadki. A po twoim avatarze i podpisie od razu widać, że jesteś pedałem. Pewnie kręcisz z Eulogy. Książę i jego księżniczka. Wiodomo kto jest bierny a kto aktywny w tym homoseksualnym związku.

Podsumowując: jesteście żałośni
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.