• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Absolutny hit - Wywiad z Kel`Thuzem

San-da... 6 lat, teraz bjj/mma

soł?
Odpowiedz

A to spoko, bo jak szaolińskie kunk fu to bym nie fikał. Łamanie okcia zniese, gorzej jakbyś miał mnie cyknąć z palca w jakiś witalny punkt przepływu energii czi i by mi wybuchła prostata*. Wtedy to dopiero bym miał.

*widoczna na obrazku jako pomarańczowy obiekt o kształcie migdała)
Odpowiedz

za młodziana to też mnie kręciło, nawet się biegało z włócznią albo kijem na treningi...

Z czasem człowiek wyrasta i zaczyna łapać, że to nie o to chodzi Wink
Odpowiedz

No tak, kurs tańca niech zostanie dla tancerzy
Odpowiedz

mniej więcej tak
Odpowiedz

Z informacji jakie do mnie, wiernego fana doszły, największy epicki wojownik kraju i jego horda skurwysynów-morderców odwołał swój występ w Skarżysku-Kamiennej.
Właśnie ten występ, na który sprosił z całej polski z różnych forów internetowych mnóstwo osób w celu spuszczenia im wpierdolu "w realu".
To się nazywa prawdziwie bojowa postawa! Keep the good fight, warrior!
Odpowiedz

pewnie ma chrypke
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

ohahahaha. kurwa padłem
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

Książę napisał(a):Z informacji jakie do mnie, wiernego fana doszły, największy epicki wojownik kraju i jego horda skurwysynów-morderców odwołał swój występ w Skarżysku-Kamiennej.
Właśnie ten występ, na który sprosił z całej polski z różnych forów internetowych mnóstwo osób w celu spuszczenia im wpierdolu "w realu".
To się nazywa prawdziwie bojowa postawa! Keep the good fight, warrior!

czyli jednak mamusia mu nie pozwoliła.. heh..
bla bla bla mr Freeman
Odpowiedz

lol, co za żałosna zgraja pozerów...WON!
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

czyli ty się pojawisz?
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

Jebany zgrywus z tego Keltuza. Pewnie przepracował sie chłopak na siłce jak miał zniszczyć 230 na klate.
[Obrazek: whysoib5.jpg]
Odpowiedz

Książę napisał(a):Z informacji jakie do mnie, wiernego fana doszły, największy epicki wojownik kraju i jego horda skurwysynów-morderców odwołał swój występ w Skarżysku-Kamiennej.

no pierwsze słyszę

Cytat:Właśnie ten występ, na który sprosił z całej polski z różnych forów internetowych mnóstwo osób w celu spuszczenia im wpierdolu "w realu".

no pierwsze słyszę

Cytat:To się nazywa prawdziwie bojowa postawa! Keep the good fight, warrior!

no pierwsze słyszę
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

to kiedy ten koncert? mial byc w polowie wrzesnia, ktora wlasnie mija z tego co mi wiadomo
Odpowiedz

^oślepiona kurwo zdychaj
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości