• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Marzenia

Starych się nie wybiera
Odpowiedz

wybierz speak'era Wink
Odpowiedz

A ja bym chciała być kotem, serio. Opierdzielać sie cały czas, a w przerwach spać. Czasem pobawić sie myszką ku uciesze właścicieli. Czasem kogoś podrapać i spierdolić na drzewo. Albo tak sobie miałczeć przeraźliwie w nocy. Tak, chciała bym być kotem Wink
A te z bardziej możliwych, to być bogatą, sławną i bardziej zajebistą niż teraz. I dokopać każdemu ktokolwiek, kiedykolwiek mnie wkórwił^^
Odpowiedz

predzej dlatego ze bys chciala miec futro ^^
Odpowiedz

E tam, futro. A po grzyb mi furto? Ty to masz pomysły...
Odpowiedz

Kitty_Sweety napisał(a):A ja bym chciała być kotem, serio. Opierdzielać sie cały czas, a w przerwach spać. Czasem pobawić sie myszką ku uciesze właścicieli. Czasem kogoś podrapać i spierdolić na drzewo. Albo tak sobie miałczeć przeraźliwie w nocy. Tak, chciała bym być kotem Wink

mysle ze mozesz zamieszkac u mnie jako dekoracja. znajdziemy ci stroj i bedzie ok.
Odpowiedz

Ciekawe ile byś ze mną wytrzymał^^
Odpowiedz

zależy ile masz lat
Odpowiedz

Kitty_Sweety napisał(a):Ciekawe ile byś ze mną wytrzymał^^

ja jestem cierpliwy bardzo. a jakbys miala stroj kotki to pewnie ciezko by sie zloscilo na ciebie Wink
Odpowiedz

Kitty_Sweety napisał(a):Czasem pobawić sie myszką ku uciesze właścicieli
możesz pobawić się myszką ku mojej uciesze, bez kitu
Odpowiedz

Kitty_Sweety napisał(a):Opierdzielać sie cały czas, a w przerwach spać. Czasem pobawić sie myszką ku uciesze właścicieli. Czasem kogoś podrapać i spierdolić na drzewo. Albo tak sobie miałczeć przeraźliwie w nocy.
No, czasem jest naprawdę fajnie.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

z ciebie taki kot jak z przemka wiadro
Odpowiedz

abstrakcjonista się znalazł :?
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

no dobra, sprowadźmy rzecz na ziemie: już widze jak włazisz na drzewo

styknie?
Odpowiedz

styknie...