12-22-2007, 11:59 AM
Siuksowie na madagaskar

Thrash till fuckn death !!!
Axel napisał(a):Niech mi ktoś wytłumaczy jak chcą utrzymać państwo bez podatków ?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Cytat:Niech mi ktoś wytłumaczy jak chcą utrzymać państwo bez podatków ?Tak po prostu. Jako istota od poczęcia rządzona i nie potrafiąca żyć bez aparatu przymusu i bata nad głową nie potrafisz sobie tego nawet wyobrazić
Axel napisał(a):Niech mi ktoś wytłumaczy jak chcą utrzymać państwo bez podatków ?
Axel napisał(a):Kieleckiej
Axel napisał(a):Kel, ty już wielokrotnie udowadniałeś swą inteligencje i poziom na tym forum. Wiec powiem jedno. Ciebie semicki kundlu powinno sie izolować od cywilizacji. W jednym się z tobą zgodzę, demokracja jest patologia gdyż niestety takie ścierwo jak Ty ma równe prawo głosu z normalnymi ludźmi.
Stul pysk i idź jebać kozy po świętych gajach na Kieleckiej ziemi stali.
KelThuz napisał(a):jestem bogiem kurwa na tym forumz przewagą kurwy
KelThuz napisał(a):jestem bogiem kurwa na tym forum, więc nie podskakuj szczylu, bo zjadam takich jak ty bez popity, jebany polaczku i dziwko bez szkoły.
Dotarło?
KelThuz napisał(a):mędopojazdy keltuza w stylu
KelThuz napisał(a):dziwko bez szkoły.można uznać za autopojazdy