• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Polityka...

Siuksowie na madagaskar Laughing
Thrash till fuckn death !!!
Odpowiedz

Axel napisał(a):Niech mi ktoś wytłumaczy jak chcą utrzymać państwo bez podatków ?

Może poprostu wprowadza jakaś federacje anarchistyczną : P czy cuś
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

jak sobie będą żyć po swojemu to na chuj im państwo Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Cytat:Niech mi ktoś wytłumaczy jak chcą utrzymać państwo bez podatków ?
Tak po prostu. Jako istota od poczęcia rządzona i nie potrafiąca żyć bez aparatu przymusu i bata nad głową nie potrafisz sobie tego nawet wyobrazić
Odpowiedz

Mnie się wydaje,że Axelowi nie chodzi o to,ze nie można żyć bez państwa tylko o to,że obok siebie postawione są postulaty o "tworzeniu państwa" i "braku podatków". Oczywiście człowiek może żyć bez państwa,ale państwo bez podatków już nie.
Odpowiedz

Chodzi mi o to że mówią o paszportach itp i chyba chcą stworzyć pełnoprawne państwo, ale skąd będą brali pieniądze na to skoro nie ma podatków ?
Odpowiedz

Dobrowolne datki? Przychody z firm "państwowych"?
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

A mnie ciekawi tylko czy inni Indiańce okażą sie na tyle true żeby pójśc w ślady Dakotów. Być może za niedlugo usłyszymy newsa ze Apacze w Arizonie albo Majowie na Jukatanie utworzyli swoje państwa Mr. Green
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Axel napisał(a):Niech mi ktoś wytłumaczy jak chcą utrzymać państwo bez podatków ?

pewnie tak jak utrzymywalo sie USA do 1913 roku, dyletancie historyczny i socjalistyczna mędo. wypierdalaj.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Kel, ty już wielokrotnie udowadniałeś swą inteligencje i poziom na tym forum. Wiec powiem jedno. Ciebie semicki kundlu powinno sie izolować od cywilizacji. W jednym się z tobą zgodzę, demokracja jest patologia gdyż niestety takie ścierwo jak Ty ma równe prawo głosu z normalnymi ludźmi.
Stul pysk i idź jebać kozy po świętych gajach na Kieleckiej ziemi stali.
Odpowiedz

Axel napisał(a):Kieleckiej

eno, bez takich
Odpowiedz

Axel napisał(a):Kel, ty już wielokrotnie udowadniałeś swą inteligencje i poziom na tym forum. Wiec powiem jedno. Ciebie semicki kundlu powinno sie izolować od cywilizacji. W jednym się z tobą zgodzę, demokracja jest patologia gdyż niestety takie ścierwo jak Ty ma równe prawo głosu z normalnymi ludźmi.
Stul pysk i idź jebać kozy po świętych gajach na Kieleckiej ziemi stali.

jestem bogiem kurwa na tym forum, więc nie podskakuj szczylu, bo zjadam takich jak ty bez popity, jebany polaczku i dziwko bez szkoły.
Dotarło?
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):jestem bogiem kurwa na tym forum
z przewagą kurwy
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):jestem bogiem kurwa na tym forum, więc nie podskakuj szczylu, bo zjadam takich jak ty bez popity, jebany polaczku i dziwko bez szkoły.
Dotarło?

A nie miszczem wirtualnego wpierdolu?
Odpowiedz

jak na kogoś kto popełnia takie babole:
KelThuz napisał(a):mędo
pojazdy keltuza w stylu
KelThuz napisał(a):dziwko bez szkoły.
można uznać za autopojazdy
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości