• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sznurówki ....

Poszukuje usilnie 70cm sznurowek do trampek...
Bardzo jestem zmartwiony, bo chcialem lubie zafundować dwie pary na mikołaja, jedną czerwoną drugą zieloną do trampek...a niestety nie idzie dostać nigdzie Sad

Czy Rockmetalshop słyszał o takich wynalazkach ? Albo ktoś wie gdzie dostać ? Smile
[Obrazek: Admin.gif]
Odpowiedz

Crying or Very Sad
w każdym obuwniczym masz sznurówki,kupujesz takie i takie ,ale nie wiem po co Ci to,przecież to chujowo wyglada Embarrassed
Odpowiedz

cruise napisał(a):Poszukuje usilnie 70cm sznurowek do trampek...
Bardzo jestem zmartwiony, bo chcialem lubie zafundować dwie pary na mikołaja, jedną czerwoną drugą zieloną do trampek...a niestety nie idzie dostać nigdzie Sad

Czy Rockmetalshop słyszał o takich wynalazkach ? Albo ktoś wie gdzie dostać ? Smile
Evil or Very Mad
kup sobie setki połóż na pieńku i pierdolnij siekierą. wyjdą 70 jak sam chuj
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

a jeśli już jest temat... przydałyby się sznórki do desantów... najlepiej białe Smile
[Obrazek: usergifjn3.gif]
Odpowiedz

Na każdym straganie rumuny takie sprzedają, czy tam w przejściach podziemnych czy obojętnie gdzie.
[Obrazek: whysoib5.jpg]
Odpowiedz

Ale to muszą być true sznurówki,harcerz w byle jakich nie chodzi!
Odpowiedz

Kurwa. Przecież sznurówki da się kupić nawet w najbardziej zabitej dechami wiosce. Czy to w obuwniczym, czy na pierwszym lepszym straganie.

A jak nie to weź sobie jakiś sznurek, wrzuć do farby i będziesz miał kolor.

Poza tym jak już powiedział Flying Corpse będziesz wyglądał gorzej niż chujowo, więc nie wiem po co ci one.
[Obrazek: washburndime32buh6yl5.png]
Washburn Dime 32 Custom
Odpowiedz

cruise napisał(a):Czy Rockmetalshop słyszał o takich wynalazkach ?

nie. my tu wszyscy nosimy buty na rzepy Mr. Green
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

i slipony
Odpowiedz

przede wszystkim japąki
Odpowiedz

Pozerzy, ja popierdalam caly rok na bosaka, a dzieki aryjskiej ewolucji jestem posiadaczem true epickich wlochatych hobbickich stop (piety antyposlizgowe included)!
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

Flying Corpse napisał(a):przede wszystkim japąki

wypierdalaj ja tutaj jestem ortografio
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

nie podskakuj do niego, zobacz jaki z niego zajebisty szyderca, tak ci dojebie ze zostanie po tobie tylko profil na myspace
Odpowiedz

hahaha
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):tak ci dojebie ze zostanie po tobie tylko profil na myspace

ROTFL Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.