04-12-2008, 10:47 AM
Może jeszcze mało znane kapelki, ale warte posłuchania. Zwracam się z prośbą o skombinowanie koszulek, naszywek, czegokolwiek 
pozdrawiam

pozdrawiam

Cytat:Wartę oplucia chciałaś powiedzieć.HAHAHAHAHA, nic innego nie przychodzi mi do głowy.
infernal.succubus napisał(a):jak sądzicie ;] Ale nie na waszą odpowiedź czekam ;]W ogóle nie odnosiłem się do Twojego postu, tylko do tego poniżej, czytaj uważnie.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):ale nie od dzis wiadomo ze lepiej siedziec w domu i jakichs chujowych venomow sluchaclepiej sie korwa za odchudzanie wziąść,bo co to za facet z cyckami
Flying Corpse napisał(a):IstnyKurwaRomantyk napisał(a):ale nie od dzis wiadomo ze lepiej siedziec w domu i jakichs chujowych venomow sluchaclepiej sie korwa za odchudzanie wziąść,bo co to za facet z cyckami
Flying Corpse napisał(a):wziąść0,1 vomitora
Wars napisał(a):infernal.succubus napisał(a):jak sądzicie ;] Ale nie na waszą odpowiedź czekam ;]W ogóle nie odnosiłem się do Twojego postu, tylko do tego poniżej, czytaj uważnie.
A ty, panie Osgiliath, skoroś taki metal warrior of steel, to pójdź może na koncert K2 i napluj wokaliście w twarz, może być zabawnie :]