• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Cytat:nie bede z toba o tym rozmawial bo po co ty uwazasz ze to głupie a ja nie koniec tematu

eee, zdaje ci sie

Aexalven napisał(a):Prawda, jest to babskie.

Samopojazd.

Aexalven napisał(a):Nie, jeszcze na szczęście nie miałem przyjemności tego użycą na prawdę, ale kiełbaskę nim juz jadłem xD Zamiast widelca, pazurek na palec i wiocha na grillu
super, no to jesteś naprawdę chujowy

Skonkluduję... I chuj! Rolleyes
[Obrazek: pierozek.jpg]

dobrze że chociaż zdystansowany i samokrytyczny

[Obrazek: 17393_1.jpg]

srogie

Powerfull
[Obrazek: whysoib5.jpg]

na takie coś z białego złota chętnie bym sie skusił :>

[Obrazek: 15314_1.jpg]

Srebro - tylko 450 zł ;>

Wygląda mhhhrrrocznie Mad

i ten błękitny plastik Laughing
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]

The Stig napisał(a):na takie coś z białego złota chętnie bym sie skusił :>

Srebro - tylko 450 zł ;>

Kup se od razu 10, na wszystkie palce.

Ale chujnia.

Headless cadaver napisał(a):
The Stig napisał(a):na takie coś z białego złota chętnie bym sie skusił :>

Srebro - tylko 450 zł ;>

Kup se od razu 10, na wszystkie palce.
+ 1 na chuja
Mega mighty \m/
[Obrazek: whysoib5.jpg]

Nie ma co kupować 10 xP Na kciuka to nie wejdzie chyba xP O ile mi wiadomo, kciuk zgina sie w jednym miejscu a nie dwóch, więc teraz pozostaje nam kupić owe 9 pazurków i szpanować!

Aexalven napisał(a):Nie ma co kupować 10 xP Na kciuka to nie wejdzie chyba xP O ile mi wiadomo, kciuk zgina sie w jednym miejscu a nie dwóch, więc teraz pozostaje nam kupić owe 9 pazurków i szpanować!

Prędzej 8, bo kciuki mamy dwa z tego co się orientuję (:
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Wątek zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.