- Liczba postów:
- 187
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
metallgirl napisał(a):Dobrze,ze dunczycy nie chodza do kosciola,no nie ktorzy,ale to nic w porownaniu z Polska. W Danii jest za to pelno satanistow i slugow morcznego pana
,ale na serio...moj kumpel kiedys zalozyl koszulke (wlasno recznie zrobiona) gdzie pisao "wypedzic chrzescijan z naszego kraju (cos tam) w imie odena" czy cos w tym stylu
,albo inny raz zalozyl koszulke z napisem "god is gay"...albo ten zespol Stormslag (zakladalma raz temat o nich),napisali na scianie "zabic chrzescijan" ,czyli w Danii jestem bezpieczna i nie musze sie bac rydzykomanii
<oddych z ulga> ...ale wracajac do tematu i rydzyka,to jak patrze na jego gebe to mi przypomina jakas cipe w okularach. jestem ciekawa ike babc sie masturbuje przy jego audycjach
HEIL RYDZYK!
P.S. nie chcialam urazic zadnej religi,satana,kosciola,chrzescijan 
Ja mam koszulke z napisem "wypierdolić pedałów z Polski"...a co do Tadzia to chciałbym tak manipulować ludźmi jak on. To człowiek fenomen. Znajdźcie mi drugiego człowieka w kraju, za którego dałyby sie pochlastać milony (i nie tylko mohery)..no i kabze mu nabijają
fucking kurwa darkness spirytus vodka
- Liczba postów:
- 68
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Cytat:"wypedzic chrzescijan z naszego kraju (cos tam) w imie odena"
Odyna jeśli już.
Abashed the devil stood, and felt how awful goodness is...
- Liczba postów:
- 1,703
- Liczba wątków:
- 26
- Reputacja:
-
0
Co tydzien na polskich drogach ginie srednio od 50 do 100 osób. Nikt załoby nie ogłasza, prezydent/premier nie odwiedza miejsc wypadków, rodziny zmarłych nie dostają po 100k zł, a informacje o tych zdarzeniach sa publikowane między polityką,a pogodą.
Jeden wypadek, 26 zmarłych i jedna wielka komercha.
Swoją drogą to gołębiarze z Katowic do dzisiejszego dnia nie otrzymali obiecanych od prezydenta pieniędzy.
Nie wiem, czy cały swiat, ale polska napewno to popierdolony kraj.
a co do ojcieca prezesa to skoro on moze byc księdzem, to ja tym bardziej (choć nie chce)
- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
Nie no, zasadniczo spierdolili akcję ci co spadli z klifu. Zamiast w iście undergroundowym stylu umrzeć gdzieś w przetajemniczych okolicznościach, to odjebali taką szopkę na pokaz. Sprzedali dupy, komercyjne gówno.
Kurwa Kamil (yeah! yeah! zrobiłem to!), ja myślałem że aż TAK głupim to nie można być, ale ty rozpierdalasz wszelkie rekordy - ba! wszelkie wyobrażenia.
- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Troche racji Książe masz, ale czy np. to że rodziny ofiar dostaną 100 tys(tzn czy dosataną to się jeszcze okaże - rodziny ofiar z katowickiej hali do dzisiaj nie zobaczyły ani grosza a też mieli naobiecywane całkiem niemało), a rodziny tych którzy w tym samym dniu rozbili się awionetką w bieszczadach(5 osób) dostaną fige z makiem jest wg Ciebie w porządku?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
- Liczba postów:
- 1,555
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
Pokazówkę to odwala rząd, zwykły wypadek na drodze jakich wiele w Polsce i nikt po innych nie ogłasza żałoby ale wiadomo wybory sie zbliżają. A co do odszkodowań to jest zupełnie nie na miejscu tam byli ludzie w wieku 40-60 lat no a to raczej ludzie pracy nie sa.
- Liczba postów:
- 2,058
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Zobaczymy jeszcze, co będzie z tymi, co stracili dach nad głową podczas niedawnej wichury. Jak narazie, to wszyscy tylko obiecują, a pomocy, jak nie było, tak nie ma.