07-11-2007, 11:29 AM
warsadal napisał(a):Ale po co, do cholery?
jak po co,zeby bylo wiadomo kto rządzi !!!
Axel napisał(a):Akurat cieszy mnie to ze nasi kibice nie odstawili takiej akcji
nożownicy
warsadal napisał(a):Ale po co, do cholery?
Axel napisał(a):Akurat cieszy mnie to ze nasi kibice nie odstawili takiej akcji
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Książę napisał(a):Jak dla mnie odstawili sztywną akcję, bo nie tylko pojechali na obcy teren to jeszcze pozamiatali nie tylko lokalną ekipę ale i psiarnięI przy okazji swoją drużynę.Czyn jakże chwalebny. Nie komentuję juz faktu ze zaiste duzą sztuką jest "zamiatać" na takim terenie jak Litwa.
Książę napisał(a):Po prostu nie rozumuję w twój pizdowaty sposób.Bo nie masz mózgu...?
Axel napisał(a):nie wiem czy można być dumnym ze Bogu ducha winni Litwini dostali w dupę od naszych.Otóż to ,a co mamy w efekcie ?
Cytat:Litewskie gazety szczegółowo opisują awantury wywołane przez polskich kibiców w Wilnie, podkreślając, że takiego rozwoju wydarzeń można było się spodziewać. Zamieszki - największe od kilkunastu lat na Litwie - są powodem wielu antypolskich komentarzy na litewskich portalach internetowych.
Acrid napisał(a):- Kara jest zbyt surowa. Klub nie może cierpieć za nieodpowiedzialnych ludzi - powiedział trener piłkarzy Legii Warszawa Jan Urban, po informacji UEFA o dwuletnim wykluczeniu stołecznego zespołu z rozgrywek pucharowych.
Ghost_82 napisał(a):Klub nie powinien cierpieć przez jakąś bande debili.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Ghost_82 napisał(a):Wystarczyło tylko pozbawić kibiców Legii wstępu na mecze pucharowe na jakieś 4 lata. Myślę, że byłaby to wystarczająca kara.
Krzychun napisał(a):Ghost_82 napisał(a):Wystarczyło tylko pozbawić kibiców Legii wstępu na mecze pucharowe na jakieś 4 lata. Myślę, że byłaby to wystarczająca kara.
Skutek takich przedsięwzięć jest taki,ze rodzica z dzieckiem na stadion sie nie wpuszcza bo jest zasada "szalikowców nie wpuszczamy". Ja jestem za tym żeby wpuszczać każdego a do tych,którzy grożą np. rodziną przychodzącym na mecz - strzelać z karabinu.
Ghost_82 napisał(a):dawać dożywotni zakaz wstępu na stadiony w całej Europie.
Krzychun napisał(a):Ghost_82 napisał(a):dawać dożywotni zakaz wstępu na stadiony w całej Europie.
No to będą sie napierdalać pod stadionem - im to jest obojętne.
Cytat:Bo nie masz mózgu...?Wystarczy że mam jaja.
Acrid napisał(a):Zamieszki - największe od kilkunastu lat na LitwieJeśli to były największe od kilkunastu lat zamieszki w tym kraju, to powinni być wdzięczny za instruktaż dla policji. Bo to chuj był nie zamieszki.
Ghost_82 napisał(a):Wystarczyło tylko pozbawić kibiców Legii wstępu na mecze pucharowe na jakieś 4 lataNo ty to już jesteś geniuszem. Rozumiem że każdy kibic każdej drużyny ma wydziarganą na czole nazwę drużyny.