• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

co myslisz o osobie powyzej

^ używa aluzji których nie rozumiem.
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

prawdopodobnie jest człowiekiem niekonkretnym
Odpowiedz

prawdopodobnie jest człowiekiem konkretnym
Odpowiedz

^ w dawnych czasach zauważyłem na jego liście kapele o ciekawej nazwie - Psychic TV. Więc w zasadzie dzięki niemu poznałem ten twór, choć nie rozmawialiśmy na ten temat.
Odpowiedz

Sobota napisał(a):^ używa aluzji których nie rozumiem.

nie rozumie aluzji których uzywam

zatem ja źle zrozumiałem ciebie, przez co nie zrozumiałeś wypowiedzi nawiazujacej do twojej, której znaczenie było inne iż te, które odczytałem, w wyniku czego nie zrozumiałes mojej mysli nie znajac swojej, która w rzeczywistości była moją, gdyz źle twoją zinterpretowałem.
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Marnuje swoje życie z radosną dziecięcą nieświadomością. Za to ostatnie szacunek. Ma kilka cech, które w oczach Księcia nie są dostatecznie konkretne i te każą dystansować mu się od jego osoby. Bo gdyby nie one, to gotów byłby powiedzieć "że z tym typem to bym poszet na dzifki".
Odpowiedz

^ zaczął się ostatnio do mnie przypierdalać, w sumie z sensem, zaczynam go lubić coraz bardziej, chociaz humor mu się stępił.
Odpowiedz

^ jest po piątku

[ten wątek jest siakis dżebniety. To chyba jedyne miejsce na forum, gdzie jeszcze nikt po nikim nie pojechał, NAWET po... Stigu...]
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

[inwizobol mołd]bierz mnie od tylca[/inwizobol mołd]
i sycko jasne Laughing

Jałokim napisał(a):NAWET po... Stigu...]
bez przesady.
Odpowiedz

BO my sie wyzywamy wszyscy, ale wiadomo kto się czubi ten sie lubi. Wogole make love not war (czego bałzac dał przykład w powyższym poście)

Lansuje się zegarkiem.
Odpowiedz

^Lubi black metal ale chce go zakazać. :>
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Bo to mu wyjdzie tylko na dobre

^ Przypierdala sie ,ze ktos woli Sodom od Slayer .
Odpowiedz

nie bardzo go ostatnio rozumiem
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

nie wiem co moglbym o nim powiedziec
Odpowiedz

Koleś który często potrafi mnie rozśmieszyć ale też czasami pierdoli od rzeczy a gust muzyczny to ma zjebany kompletnie. Ale cięzko sobie to forum wyobrazić bez niego.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.