• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nowy look Rockmetalshopa

Co myślicie?
Jak dla mnie troche za dużo kolorów jak na jarmarku, czarny był uniwersalny i uberkvult
Poza tym - nie przenieśli haseł i loginów ze starego rockmetalshopa, a miałem już kilkaset punktów :?
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Widziałem bo sie za koszulkami rozgladam.Chujowe i kiepsko działa Laughing
Odpowiedz

Zestawienie jasnego z ciemnym w ogole nie pasuje. Poza tym brakuje mi podkategori, fakt - loginy poszły sie jebać - biorąc pod uwage rabaty old shopu to troche nie fair. Jak dla mnie zmiana ta jest bez wiekszego znaczenia. Juz w sumie nie pamietam kiedy i jakie robiłem tu zakupy :>
Odpowiedz

chujowy jakiś ten nowy wystrój i różne inne nowe kombinacje.

The Stig napisał(a):loginy poszły sie jebać

no to grubo dopierdolili. już tu gówno kupię Mad
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

te zdjecia na stronie glownej sa chujowe. Tzn chodzi mi o te mordy. Szczegolnie w lewnym gornym rogu i babe z trampkiem w gebie.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Nie macie gdzie ciuchów kupować Tongue ?
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

a co sie stalo ze znizkami i punktami, po zalogowaniu sie nie widze nic takiego (dzial jest pusty)
[Obrazek: bannerfin2af9.png]
Odpowiedz

Cytat: fakt - loginy poszły sie jebać - biorąc pod uwage rabaty old shopu to troche nie fair.
Właśnie o to w głównej mierze się rozchodzi. Miałem prawie 600 pkt to bym se chociażby fajnego plakata za darmo miał czy tanią koszulke
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

ja miałem rabat 4 %
Odpowiedz

ja tez miałem 4% i niewiele mi brakowało do 8a teraz pokazuje tylko 1%
[Obrazek: bannerfin2af9.png]
Odpowiedz

Macie na głównej stronie inof jak to jest rozwiązane.

A pozatym nowy wygląd jeszcze bardziej wsiowy niż był Wink
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

...ponad 1500 zeta wydane w sklepie...wnerwiłbym sie gdyby mi te rabaty poszły w kanał...ale wygląda na to, że jest ok, tylko nie widac nigdzie tych zniżek...

...a nowy layout jest badziewny, fakt...
KIL OL DAKS..!
Odpowiedz

JAKA CHUJNIA
Odpowiedz

wtedy to mial jakis klimat a teraz wyglada jak setka podobnych Sad
"We all fall down,together
Ashes to ashes as we burn this fucker down"
Odpowiedz

Jaki klimat ? :?
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.