06-12-2007, 02:14 PM
Hallvard napisał(a):Ksiaze to jakis zapalony antyprawicowiec, czy mi sie zdajeA czy antynazista równa się antyprawicowcowi? Niebezpiecznie generalizujesz.
Hallvard napisał(a):Ksiaze to jakis zapalony antyprawicowiec, czy mi sie zdajeA czy antynazista równa się antyprawicowcowi? Niebezpiecznie generalizujesz.
Nosferatu napisał(a):Jakoś tak wydaje mi się, że Nowakowi nigdy w życiu nie uda się przepchnąć takiej głupoty - nawet w takim spieprzonym kraju jak nasz.A jednak o ile pamietam to za sprawą między innymi Nowaka odwołano w zeszłym roku Black Metal Festival , czyż nie?
nie bić )
Książę napisał(a):A czy antynazista równa się antyprawicowcowi? Niebezpiecznie generalizujesz.
Książę napisał(a):Chuj czarny w dupska ns'om po samą włoszczyznę.Szkoda,ze nie widziałes jak ich ostatnio z Kelthuzem zjechalismy 8)
Krzychun napisał(a):Szkoda,ze nie widziałes jak ich ostatnio z Kelthuzem zjechalismy Coole?
Krzychun napisał(a):Szkoda,ze nie widziałes jak ich ostatnio z Kelthuzem zjechalismy Cool
Cytat:W lipcu do urzędników w całym kraju trafi lista zespołów "propagujących satanizm", którym nie będzie się zezwalać na udział w koncertach