05-25-2007, 10:07 PM
Ramone napisał(a):Godzina dla Behemotha i Celtica to przegięcie.O ile w przypadku tych pierwszych mi to nie przeszkadza to w drugim przypadku sprawa wygląda zupełnie inaczejŻe co?Behemoth miałby grać dłuzej niz Celtic?
![[Obrazek: gieksaflaga2.gif]](http://gks-katowice.pl/zdjecia/gify/gieksaflaga2.gif)
Ramone napisał(a):Godzina dla Behemotha i Celtica to przegięcie.O ile w przypadku tych pierwszych mi to nie przeszkadza to w drugim przypadku sprawa wygląda zupełnie inaczejŻe co?Behemoth miałby grać dłuzej niz Celtic?
R_amze_S napisał(a):Że co?Behemoth miałby grać dłuzej niz Celtic?pewnie ze tak
Ramone napisał(a):niby dużo zespołów ,ale grają po 1-1,5 godziny.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Kręgosłup napisał(a):Bo?R_amze_S napisał(a):Że co?Behemoth miałby grać dłuzej niz Celtic?pewnie ze tak
R_amze_S napisał(a):Bo?bo mi sie Celtic nie podoba i wole Behemotha, taka jest moja opinia na ten temat
R_amze_S napisał(a):Twoja opinia jest GÓWNO WARTA.wlasnei takiej odpowiedzi sie spodziewalem
Kręgosłup napisał(a):Bo to jedyna słuszna odpowiedźR_amze_S napisał(a):Twoja opinia jest GÓWNO WARTA.wlasnei takiej odpowiedzi sie spodziewalem
R_amze_S napisał(a):Dokładnie na odwrótRamone napisał(a):Godzina dla Behemotha i Celtica to przegięcie.O ile w przypadku tych pierwszych mi to nie przeszkadza to w drugim przypadku sprawa wygląda zupełnie inaczejŻe co?Behemoth miałby grać dłuzej niz Celtic?