05-14-2007, 01:20 PM
Cytat:Dziadek Sztiga ma Beczkę, to dlatego.
Beczka to mega zajebiste, kultowe i klimatyczne auto
szkoda tylko ze sprawia wrazenie jakby sie mialo rozsypac
Cytat:Dziadek Sztiga ma Beczkę, to dlatego.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Cytat:Dziadek Sztiga ma Beczkę, to dlatego.
Beczka to mega zajebiste, kultowe i klimatyczne auto
szkoda tylko ze sprawia wrazenie jakby sie mialo rozsypac
Fakt mercedesy były dobre ale te produkowane 20 lat temu. Dzisiaj sa to tasmowo robione auta, ale na szczescie pozostał ich styl do dzisiaj, no moze za wyjątkiem A, B, G i R klasy. C, E i S to klasa sama w sobie.
Axel napisał(a):Cytat:rozumiem,ze merca tez nie kupisz
Nie kupie, bo to szczyt dulszczyzny i buractwa typowego dla nowo bogactwa. Wolał bym kupić jakiś rasowy sportowy wózek.
Sobota - czyli rozumiem, chodzić przez całe życie w łachach i zero elegancji ?
Sobota napisał(a):A Merca nie kupie,bo prawda jest taka ,że prawdopodobnie drugie tle musiałbym wydac na zabezpieczenia. Samochod ma mało palić, i służyć mi do zabrania sprzętu bądź paru kumpli na jakiś wypad , a nie do szpanu czy poprawy własnego ego. Zresztą będe się poważniej zastanawiał jak zrobie prawko.
Sobota napisał(a):...Gadasz jakbyś nigdy nie jechał przez miasto z uchylonymi szybami i muzą na full.
Sobota napisał(a):Samochod ma mało palić, i służyć mi do zabrania sprzętu bądź paru kumpli na jakiś wypad , a nie do szpanu
Sobota napisał(a):Polonezy palą w chuj i jezcze trochę ;].Kodym myśl złotą głosił, że poloneza karo kupi ten co jest na prawdę głupi!
warsadal napisał(a):Sobota napisał(a):...Gadasz jakbyś nigdy nie jechał przez miasto z uchylonymi szybami i muzą na full.
Cytat:Mi tam taki Chevrolet (czy jak to się pisze) co go mam na kursie wystarczy
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):aveo czy lacetti?ke? google mówią, że aveo.