• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nasze Plytowe Zakupy - NPZ (;

Ty masz głupi nick, więc nie masz prawa głosu - lepiej idź czytać jakiś blakmetalowy zin. Surprised
Odpowiedz

Właśnie że ty masz głupi nick Surprised
Odpowiedz

blackmetalowe ziny sa zajebiste Laughing
[Obrazek: tnbm-emblem.png]
Odpowiedz

W sumie trochę szkoda, że nie nazywają się Unholy Profanicus, że ich płyty nie są wypalane, a promocją nie zajmuje się papierowy zin "Azazel" wydawany tylko w Klewkach nieopodal Przasnysza... W tekstach też coś szatana niedostatek.
Odpowiedz

Zgadzam się.
Odpowiedz

Nie podoba mi się wokal i nie podobają mi się teksty.
Odpowiedz

sylvicious napisał(a):Nie podoba mi się wokal i nie podobają mi się teksty.
Rozumiem.

Kapela nie dla każdego. Na pewno nie dla ludzi jarających się cudownie buntowniczymi piosenkami zespołów takich jak Green Day czy Sexbomba.
Odpowiedz

Nie dla ludzi słuchających muzyki dla przyjemności.
Odpowiedz

^możliwe.
Pozdrawiam!
Odpowiedz

sylvicious napisał(a):Nie podoba mi się wokal i nie podobają mi się teksty.
Dziwi mnie Twoja opinia, ale nie będę z nią polemizował, ostatecznie każdy lubi co innego.
Cytat:Nie dla ludzi słuchających muzyki dla przyjemności.
Tu jednak zaprotestuje. Słucham muzyki dla przyjemności i również "lektura" płyt Świetlików sprawia mi takową.

Ale oczywiście nie ma się o co sprzeczać- jedni lubią takie granie, inni takie i basta. I w ogóle to EOT ;P
Odpowiedz

Trebunie Tutki & Voo Voo-Nootki- Tischner

[Obrazek: 186347644jz1.jpg]

Prawdziwie góralska nuta Smile
Odpowiedz

W piątek 13 kupiłem sobie "secret sister" zespolu Ścianka od zesplu Ścianka. Wczerwcy kupie sobie nową Aptekę i nowego Tymona i Transistors.
Odpowiedz

AMEN - WE HAVE COME FOR YOUR PARENTS
"We all fall down,together
Ashes to ashes as we burn this fucker down"
Odpowiedz

ostatnio ,płyta nie taka juz nowa ale zawsze na czasie Evil or Very Mad ...Marduk - Infernal Eternal
fucking kurwa darkness spirytus vodka
Odpowiedz

[Obrazek: cover2039_22766.jpg] [Obrazek: 0000638077.jpg]

Tankard - TF (nareszcie\m/) & Slayer - EOTI single pt.II
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.