- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
a w jakim dziale jest? albo zreszta daj linka, bo chbya pol roku mnie na tym forum nie bylo
- Liczba postów:
- 1,458
- Liczba wątków:
- 33
- Reputacja:
-
0
starsi userzy pewnie pamiętają jeszcze wydawane za późnego PRLu Bajtki , gdzie była taka rubryka "Król i Królowa Gier Komputerowych" gdzie czasem niezłe lachony się pojawiały i pisały jakieś rzeczy o sobie. W sumie nigdy za chuja nie wiedziałem jak do tej rubryki trafić, raz napisałem list, że chcę tam być, ale kupa.
Albo listingi programów w Basicu - pato
Albo pokey'e do C-64 - double pato...
Cholera, nostalgia mnie naszła. Małego Atari niestety nie mam, ale mam Atari 1040ST(FM). Podłączę może kiedyś, odpalę International Karate+ albo F-29 Retaliator i nagram filmik, jak rozpierdalam lewaków! Hell Yea!!!
- Liczba postów:
- 1,319
- Liczba wątków:
- 18
- Reputacja:
-
0
Stare numery PSX Extreme były zajebiste.Czysty hardkor.
- Liczba postów:
- 1,458
- Liczba wątków:
- 33
- Reputacja:
-
0
kurwa, SS to lewackie gówno, a denne opisy GulAsha do MK3 to podręcznikowy przykład kiepskiego dziennikarstwa. Zresztą MK3 było chujowe, brak wyrywania korpusów i beznadziejny deficyt skrajnej przemocy, która cechowała wcześniejsze części.
Pamiętacie te ciary, jak ściemniał się ekran, robiła się muza taka mroczna, i Sub-Zero wyrywał głowę z kręgosłupem, albo Kano wyciągał z klienta bijące serce? To był gore!
- Liczba postów:
- 3
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Sory popelnilem blad chodzilo mi o MK4 fak faktem w MK3 zabraklo Przemocy .
ja non stopers przycinalem W MK2 na amidze600 nawet mialem rozszerzony ram o jedna "kosc"( niewiem czy tak to mozna okreslic) kurwa szukalem sobie ostatnio MK2 i nie moge znalesc
to bylo zajebiste ale najbardziej sie wkurwialem jak mysle o zaraz go rozjebie robi sie muzyczka przyciemnia ekran a tam baraka zamiast wyjebac do na kolce wyciaga ze plecow prezent hehe bylo pare takich horych akcji
Jeszcze kiedys pocinalem w MK1 ale 2 lepsiejsza
- Liczba postów:
- 1,702
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Ha! Przypomnieliscie mi beztroskie lata chłopczyzmu, kiedy to sie w mortala fatality po kilkanascie godzin na dobe cwiczylo,Sub zero rządził i dzielił,nie inaczej! Co do periodyków,to oczywiscie najwiekszym khvlthem jest PSX extreme z pierwszych dwoch lat działalnosci - w Action Redaction z CDA mozna bylo obserwowac żałosne próby skopiowania tego mistrzowskiego klimatu,oczywiscie efekt przyprawial o ból zębow.Generalnie, HIV & ekipa kazdym numerem niszczyli świat! A tego narcyza, Gulasha z SS,co zawsze robil takiego smaka na mordobicia, ze człowiek z braku pieniedzy rozwazał samobojstwo,nalezy oczywiscie zaorac!
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia