• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

--- Monstrum - słyszeliście o tym zespole ? ---

Manowar to monolit, nie to samo co Metallica która penetruje teraz chyba z 10 styl grania.

A co do grania na 3 gitary to lepiej to brzmi niż gra Sorcerera. Ale to moje zdanie więc się nie wściekaj.

A co do zespołu Sorcerer to właśnie sobie odsłuchuje te kawałki z My Space i są <ok> Graliście kiedyś w Rzeszowie? Zobaczyłbym was na żywo.
Odpowiedz

sylvicious napisał(a):A co do grania na 3 gitary to lepiej to brzmi niż gra Sorcerera. Ale to moje zdanie więc się nie wściekaj.

sorry, ale nie brzmi, może dlatego, że w Sorcerer gitary szły zawsze metalowo Laughing Jeden riff z Discipline niszczy całą dyskografię większości kapel heavy w tym kraju :>

Cytat:A co do zespołu Sorcerer to właśnie sobie odsłuchuje te kawałki z My Space i są <ok> Graliście kiedyś w Rzeszowie? Zobaczyłbym was na żywo.

graliśmy podczas trasy z Grzegorzem Kupczykiem + Kruk 12 lutego 2006, Winter Metal Fest w Rejsie, z Archeon jeszcze. Przyszło 20 osób. Pewnie nie słuchałeś wtedy jeszcze metalu albo poszedłeś za darmochę na Zalefa.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Ja metalu zacząłem słuchać przez taki zespół, który już niestety nie istnieje ASTAROT, znasz?
Odpowiedz

sylvicious napisał(a):Ja metalu zacząłem słuchać przez taki zespół, który już niestety nie istnieje ASTAROT, znasz?

nikomu nie znany rzeszowski heavy/thrash? Big Grin

wolę Astharoth :>
Odpowiedz

No, o nich mi chodzi Smile Klasyka rzeszowskiego grania. Szkoda, że się rozpadli wtedy gdy zaczęli odchodzić od łojenia w stronę fajnego heavy metalu. No ale ich gitarzysta gra teraz w MonstruM, chociaż już nie mają takich fajnych kawałków jak Astarot - chociaż to pewnie przez moje sentymenty taki pogląd.
Odpowiedz

Za horyzontem ciszy w pyte płykta, swojego czasu ja katowałem. Nie wiem jak ich nowy material ale podobno cos tam o papieżu jest czy cuś Rolleyes
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

hymn stali rzeszow dobry Surprised
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Nowy materiał jest bardziej rockowy, nie ma już na nim tekstów w stylu "Kapłani metalu", bardziej dojrzały tekstowo jest. Jest piosenka o papieżu, o II wojnie światowej, o przemijalności życia i takie tam pierdoły. Płyta jest ok, ale mi i tak najbardziej stare demka sie podobają Smile
Odpowiedz

sylvicious napisał(a):Jest piosenka o papieżu
Czyli teraz White Black Metal graja,tak?
Odpowiedz

Rock osadzony w heavy metalowej tradycji Smile Hm po prostu grają swoje, czy to ważne do jakiej szuflady ich wsadzimy? Gadanie o "true pure metal 100%" to żenada.
Odpowiedz

sylvicious napisał(a):Gadanie o "true pure metal 100%" to żenada.

jak ktos tylko gada bo nie umie grac True Pure Metalu, to faktycznie żenada!
Odpowiedz

A co to jest true metal?
Odpowiedz

Wieczysty Odynie chroń tę zbłąkaną duszę.
Odpowiedz

no, bylam wczoraj na koncercie i musze powiedziec ze zadowolona jestem niezmiernie. Ktos tam w kulki polecial bo Sapros mial jeszcze grac i nie gral, ale kij. Monstrum imo brzmi lepiej na zywo niz na plycie, w ogole fajna atmosfera byla popiwkowalam sobie i powydzieralam pape Surprised
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

sylvicious napisał(a):Nowy materiał jest bardziej rockowy, nie ma już na nim tekstów w stylu "Kapłani metalu", bardziej dojrzały tekstowo jest. Jest piosenka o papieżu, o II wojnie światowej, o przemijalności życia i takie tam pierdoły. Płyta jest ok, ale mi i tak najbardziej stare demka sie podobają Smile
do dupy, kapłani byli pvre i trve, a teraz już ich mogę olać, tym bardziej, że zroczeli, won
Valciu - byłam kilka razy i zawsze stare killery dobrze wypadały, a przy tych dojrzałych (przejrzałych?) smutach zaczynały się zapalniczki tudzież globalna żenada.
Tak, jestem Scully
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.