• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gry komputerowe / konsolowe

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1t1Npt5qCZg[/youtube]
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Franko bardzo ZUO !! pamiętam jak w to grałem Big Grin
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

jeśli jesteś true powinieneś pamietać, i teraz tu wpisać kod na 99 żyć Big Grin (ja pamiętam Big Grin )
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

niestety jestem pozerem bo grałem tylko u kuzyna SadSadSad
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Hahaha faktycznie franko był mega wypaśny. A jak świetnie odwzorowuje polskie realia podwórkowe Big Grin
Odpowiedz

Sieka ktoś w Diablo II na batylnecie?
Odpowiedz

raf667 napisał(a):Sieka ktoś w Diablo II na batylnecie?

Ja siekałem ale to ze 4 lata temu chyba. Teraz tylko NWN2 Smile
Odpowiedz

I jak się druga edycja spisuje ? Wink
Odpowiedz

jak dla mnie to to samo co światynia pierwotnego zła, jeno z lepszą grafą i mniej bugów. Nie lubie systemu rozwijania postaci w DD
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Jałokim napisał(a):jak dla mnie to to samo co światynia pierwotnego zła, jeno z lepszą grafą i mniej bugów. Nie lubie systemu rozwijania postaci w DD

Z tym że mowisz o singlu, ktory w NWN2 dla mnie jest jako dodatek. Ta gra to przede wszystkim multiplayer z sesjami z Mistrzami Gry i zabawą w odgrywanie postaci - a to wielka różnica w porównaniu z pykaniem w singla...
Odpowiedz

a, no chyba że. Tej opcji nie sprawdzałem, bo wpadł mi w łapy pirat
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

NWN2 (i NWN1 oczywiście) to właściwie jedyna obecnie gra w kręgu RPG multiplayer w ktorej wielki nacisk (zarowno gracze, jak i admini (Mistrzowie Gry) przywiązują do odgrywania postaci, przygód osadzonych ściśle w realiach świata w ktorych się toczy. Pozostałe typu WoW, Guild Wars czy Lineage2 to raczej przede wszystkim młocka potworów i bardzo częto brak trzymania tzw. klimatu (rozmowy o levelach, sprawach spoza gry, permamentne kierowanie postacią nie jako bohaterem ze swiata rpg a raczej jako maszynką do ubijania potworów i nabijania poziomów). Szczerze polecam kazdemu kto lubi czysto RPGowe klimaty i grę w czystych realiach świata fantasy.
Odpowiedz

^ zapomniałes jeszcze o ultimie online na okreslonch shardach ;].
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

buubi napisał(a):NWN2 (i NWN1 oczywiście) to właściwie jedyna obecnie gra w kręgu RPG multiplayer w ktorej wielki nacisk (zarowno gracze, jak i admini (Mistrzowie Gry) przywiązują do odgrywania postaci, przygód osadzonych ściśle w realiach świata w ktorych się toczy.
W zasadzie odpowiem "też". Bo już np serwery h&s to czysta napierdalanka leveli.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Ultima - owszem - ale już powoli staje się reliktem przeszłości, podobnie jak także niebawem NWN1

Serwery NWN H&S czy Areny: oczywiście są, ale serwerów rpg też sporo, no i polskie. Mowię oczywiście o NWN1 bo w NWN2 pierwsze polskie serwery rpg będą miały premierę dopiero w ciągu najbliższych kilku tygodni. Ja chyba będę pogrywał na Arymatea:

http://www.arymateya.pl
Odpowiedz