- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1t1Npt5qCZg[/youtube]
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
- Liczba postów:
- 1,319
- Liczba wątków:
- 18
- Reputacja:
-
0
Sieka ktoś w Diablo II na batylnecie?
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
jak dla mnie to to samo co światynia pierwotnego zła, jeno z lepszą grafą i mniej bugów. Nie lubie systemu rozwijania postaci w DD
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
a, no chyba że. Tej opcji nie sprawdzałem, bo wpadł mi w łapy pirat
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 1,031
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
NWN2 (i NWN1 oczywiście) to właściwie jedyna obecnie gra w kręgu RPG multiplayer w ktorej wielki nacisk (zarowno gracze, jak i admini (Mistrzowie Gry) przywiązują do odgrywania postaci, przygód osadzonych ściśle w realiach świata w ktorych się toczy. Pozostałe typu WoW, Guild Wars czy Lineage2 to raczej przede wszystkim młocka potworów i bardzo częto brak trzymania tzw. klimatu (rozmowy o levelach, sprawach spoza gry, permamentne kierowanie postacią nie jako bohaterem ze swiata rpg a raczej jako maszynką do ubijania potworów i nabijania poziomów). Szczerze polecam kazdemu kto lubi czysto RPGowe klimaty i grę w czystych realiach świata fantasy.
- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
^ zapomniałes jeszcze o ultimie online na okreslonch shardach ;].
It rained, but we cheered ...